FC Groningen

Open Dag 2001: meer activiteiten dan ooit

Datum: 09-08-2001 Tijd: 10:20

De Open Dag van FC Groningen staat al sinds jaar en dag garant voor een groots familiespektakel waar voor iedereen, van jong tot oud, veel te beleven is. Maar zoveel bedrijvigheid als dit jaar is ook voor de FC ongekend. Onderdelen als de Kartsimulator, de FC Groningen Tattoo, de Gyrospace, de Bungy Run en de Stadion Speurtocht toveren het Oosterpark voor één middag om in een ware FC Groningen-kermis.

De hekken gaan zaterdagmiddag om 12 uur open. Vanaf 13.00 uur worden op het podium de spelersgroep en de drie trainers gepresenteerd door speaker Jan Wildeman. Vanaf 14.00 uur is Radio Noord live in de lucht vanuit het Oosterpark; de presentatie is in handen van Piet van Dijken.
In de loop van de middag zullen diverse artiesten op twee verschillende podia de Open Dag opluisteren. Zo verzorgt voormalig Songfestival-deelneemster Marlayne een optreden, maar ook de zanger Alex, die niet lang geleden een hit had met `Een bossie rooie rozen'. Ook Imca Marina komt langs.

Grote prijs
Samen met Voetbalkenners.nl organiseert de Supportersvereniging een grote verloting. Bij de ingang worden flyers uitgedeeld met daarop het Open Dag-programma en een coupon met een quizvraag over FC Groningen. Iedereen die de coupon met het juiste antwoord inlevert bij de T-made Internetbus, dingt mee naar een breedbeeldtelevisie van LG Electronics.
Een andere grote prijs staat klaar bij het onderdeel `Schiet de bal in het dak'. Evenals tijdens de vorige twee Open Dagen staat er een auto met een klein gat in de bovenkant. Wie er in slaagt over 35 meter een bal door dat gat te mikken, is de trotse eigenaar van een gloednieuwe Opel Corsa van Autobedrijf Van der Molen. Hoewel er in het Oosterpark nog nooit iemand in slaagde om deze hoofdprijs te winnen, werd vorig jaar bij Heracles Almelo bewezen dat het allerminst onmogelijk is.

Programma
12.00 - 14.00 Inschrijven `Op de foto met je favoriet' 13.45 - 16.30 `Op de foto met je favoriet'
15.30 - 17.30 Afhalen foto's

13.00 - 13.45 Spelerspresentatie
13.45 - 14.00 Presentatie FC Groningen lijfrente-polis 14.00 - 17.00 RTV Noord met spelletjes, interviews en artiesten

13.30 - 16.30 'Schiet de bal in het dak'

14.00 - 17.00 5 tegen 5 met je favoriet (drie sessies met groepen selectiespelers)

12.00 - 13.00 Inschrijven `idee voor vakwerk Shoot Out Bokaal' 13.00 - 16.15 `idee voor vakwerk Shoot Out Bokaal'

14.15 - 15.00 Forum `Voetbal, geld en Euroborg' (Zijp, Mulder, VdLinde en Kuiper)
15.15 - 16.00 Forum `Nieuwe ronde, nieuwe kansen' (Nijland, Lodeweges, Veldmate, Beukenkamp)

Verder de hele middag:
Bezichtigen stadion, Spijkerhard schieten, Schmink, Luchtkussen, Suikerspin, grote kermisattractie voor kinderen, elftalposters, posters Arjen Robben, Presentatiemagazine, Verkoop FC Groningen-artikelen, Spelersfoto's, groot horeca-terras, Tattoo's, Verloting met kans op breedbeeld-tv, Internet, Euro Kart Race Simulator, Extran Bungyrun, Aanmelden Supportersvereniging, Tafelvoetbal, Dr. Pepper Gyrospace, Smith's Stadion Speurtocht met gratis flippo's, Spelersbus.

Bron: Internetredactie FC Groningen

Deel: ' Meer activiteiten dan ooit op open dag FC Groningen '
Lees ook