Meer gegevens over I-Con™ (isolation/containment) - isolatie en bestrijding voor pandemiebeheersing

ANDOVER, Mass.--(BUSINESS WIRE)-- 20090604 --

David Palmer en Judy Piscione, medeoprichters van American Innovative Research (A.I.R.), leggen uit hoe de gevolgen van de vogelgrieppandemie het bedrijf oorspronkelijk hebben aangezet om onderzoek te verrichten naar een systeem voor isolatie en indamming voor thuisgebruik.

David Palmer. CEO van A.I.R., legt uit hoe hij en Judith Piscione optimaal hebben voortgebouwd op tientallen jaren van succesvol biomedisch onderzoek en ruimtezuiveringstechnologie met halfgeleiders bij de oprichting van American Innovative Research Corp. Palmer definieert A.I.R. als een technologisch bedrijf op het gebied van gezondheid en wellness dat als doel heeft om geavanceerde bescherming te bieden tegen virussen in de lucht.

Judith Piscione, COO van A.I.R., legt de rol uit van I-Con™ bij de huidige H1N1-varkensgrieppandemie. Piscione beschrijft I-Con™ als een draagbaar luchtzuiverings- en sterilisatietoestel voor gebruik thuis, in verzorgingstehuizen en instellingen. Volgens Piscione is het toestel specifiek ontworpen om dezelfde luchtstroompatronen te produceren zoals gebruikt in ziekenhuizen en instellingen voor biologisch onderzoek met het oog op isolatie of indamming.

American Innovative Research Corp. is een bedrijf gevestigd in de staat Massachusetts, VS, dat volledig is gericht op de ontwikkeling van geavanceerde technologie voor luchtzuivering en bescherming tegen besmetting in woningen en instellingen.

Foto’s/multimediagalerij: https://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5979572&lang=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
American Innovative Research
Judy Piscione
Executive VP en COO
info@air-us.com
of
Contactpersoon voor de media:
Inside Out Communications, Inc.
Maria Stearns, 508-429-8184 x11
vicepresident Klantendienst

mstearns@iocomm.com

Deel: ' Meer gegevens I-Con isolatie en bestrijding voor pandemiebeheersing '


Lees ook