Partij van de Arbeid

PERSBERICHT
PvdA-voorlichting
Binnenhof 1a
Postbus 20018, 2500 EA Den Haag
Tel 070 - 318 3025/Fax 070 - 318 2800*

Den Haag, 25 februari 2003

Meer Rood op straat in Groningen

In januari gingen alle PvdA-politici dag in dag uit het land in. Daar gaat de PvdA tijdens de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen mee door. In maart voeren lokale en provinciale politici samen met andere PvdA-ers campagne. Ze zijn vrijwel dagelijks op straat te vinden. Tweede-Kamerleden, Kandidaat Eerste-Kamerleden en vele andere PvdA-ers gaan met bussen het land in onder de titel "Meer Rood op Straat" om de campagnes in de provincies te ondersteunen.

Vrijdag 28 februari brengen de PvdA-ers een bezoek aan Winschoten, Hoogezand en Groningen.

De PvdA-ers arriveren om 13.30 uur in Winschoten. In Winschoten-Zuid wordt gestart met het flyeren in de wijk. Aansluitend brengen zij een bezoek aan Winkelcentrum Winschoten Stad. Tijdens dit bezoek gaan de PvdA-ers in gesprek met winkelend publiek en delen ze flyers uit.

Rond 15.45 uur komt de delegatie aan in Hoogezand. Op het programma staat een bezoek aan het winkelcentrum, waar de PvdA-ers eveneens met winkelend publiek in gesprek gaan en flyers uitdelen. Om 16.45 uur vertrekken ze met de trein naar Groningen.

Voorafgaand aan de publiekbijeenkomst in cafe Peter Pan, V T V Kl. Poortje 10 in Groningen delen de PvdA-ers flyers uit op het Centraal Station. De bijeenkomst begint om 17.45 uur.

Deel: ' Meer Rood op straat in Groningen '
Lees ook