Partij van de Arbeid

PERSBERICHT
PvdA-voorlichting
Binnenhof 1a
Postbus 20018, 2500 EA Den Haag
Tel 070 - 318 3025/Fax 070 - 318 2800*

Den Haag, 4 maart 2003

Meer Rood op Straat in Utrecht

In januari gingen alle PvdA-politici dag in dag uit het land in. Daar gaat de PvdA tijdens de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen mee door. In maart voeren lokale en provinciale politici samen met andere PvdA-ers campagne. Ze zijn vrijwel dagelijks op straat te vinden. Tweede-Kamerleden, Kandidaat Eerste-Kamerleden en vele andere PvdA-ers gaan met bussen het land in onder de titel "Meer Rood op Straat" om de campagnes in de provincies te ondersteunen.

Donderdag 6 maart brengen de PvdA Tweede-Kamerleden Co Verdaas, Staf Depla, Kris Douma en Klaas de Vries met provinciale en lokale PvdA-ers een bezoek aan Utrecht en Nieuwegein.

Om 14.00 uur gaan de PvdA-ers vanaf het Stadhuis in drie teams uiteen. Het eerste team, met Klaas de Vries, gaat naar Markt Cityplaza in Nieuwegein, deelt flyers uit en gaat in gesprek met voorbijgangers. Het tweede team, met Kris Douma, blijft in Utrecht en loopt over de Oude Gracht al flyerend het centrum in. Vanaf 16.00 uur is dit team in de wijk Kanaleneiland om de bewoners op te roepen dinsdag 11 maart te gaan stemmen. Een derde team, met Staf Depla, bezoekt om 14.30 uur het Vaderrijncollege, Vader Rijndreef 9. Hier praten de PvdA-ers met leraren en leerlingen over de onderwijsproblematiek.

Om 17.00 uur komen de PvdA-ers weer samen om op het NS-station en het Centraal Busstation Utrecht in gesprek gaan met reizigers.

In Café Hofman, Janskerkhof 17a in Utrecht is om 18.00 uur een politiek café. Hier gaan de PvdA-politici met aanwezigen in gesprek over landelijke, provinciale en lokale onderwerpen.

Deel: ' Meer Rood op Straat in Utrecht '
Lees ook