PERSBERICHT - 19 AUGUSTUS 2001

Meer samenwerking e-commerce TRN en KHN

TRN en Koninklijk Horeca Nederland gaan op het terrein van Internet nauwer samenwerken. Daartoe is een contract afgesloten dat is ondertekend door TRN-directeur Hans van Driem en directeur Jeu Claes van Koninklijk Horeca Nederland (KHN).

Concreet betekent dit contract dat de gegevens en de informatie van alle KHN-leden zullen worden opgenomen in de databank van TRN. Deze zullen ook worden gebruikt voor de TRN-websites www.holland.com en www.lekkerweg.nl

Daarmee wordt het aanbod-pakket van deze sites op het gebied van de horeca in Nederland kwalitatief aanzienlijk verbeterd. Anderzijds betekent het voor de KHN-leden een nieuwe outlet om hun product wereldwijd bekendheid te geven.

Inmiddels hebben al miljoenen consumenten de weg gevonden naar deze sites. Tot nu toe is er dit jaar sprake van 2 miljoen bezoekers en zijn inmiddels 21 miljoen pageviews genoteerd.

Tijdens de maand juli werd een recordaantal van 4,3 miljoen pageviews geregistreerd. Verwacht mag worden dat dit jaar een totaal van 40 miljoen zal worden bereikt. Daarnaast neemt ook het aantal boekingen via www.holland.com en via www.lekkerweg.nl sterk toe.

Zoals bekend is TRN de nieuwe organisatie, die het zakelijk en toeristisch verkeer naar en in Nederland wil bevorderen. Daarin zijn het Nederlands Bureau voor Toerisme (NBT), Toerisme & Recreatie AVN, het Nederlands Congres Bureau en (later) de Algemene Nederlandse Vereniging van VVV's (ANVV) samen.

KHN is de grootste branche-organisatie in de sector hotellerie, restaurants en cafés. Bij dit verbond zijn 18.500 leden aangesloten.

Deel: ' Meer samenwerking e-commerce TRN en KHN '
Lees ook