Pak eens wat vaker de lift


NIJMEGEN, 20160301 -- Voor mensen die hun relatie naar een hoger niveau willen tillen, bestaat een meerdaags programma in Nijmegen Lindenholt. Het programma wordt georganiseerd door erkend relatiecounsellor Anita Uittenbogaart in samenwerking met Jan Joosen, sport- en bewegingsspecialist. 'Relatie in de Lift' start in maart en vindt plaats op vier zaterdagochtenden van 10.00 - 12.30 uur.

Heb je ook weleens het gevoel van 'is dit alles?'. Of ben je in de loop der tijd de echte aandacht voor je partner wat verloren? Dan is 'Relatie in de lift' misschien iets voor jou. Of eigenlijk … voor jullie. Dit relatieprogramma vol interactieve prikkels volg je namelijk samen met je partner. Op vier zaterdagochtenden komen jullie jezelf, maar vooral ook elkaar tegen. Drie van de vier dagdelen vinden plaats in een zaal te Nijmegen Kerkenbos (Lindenholt) en eenmaal wordt gebruik gemaakt van de prachtige buitenlocatie "Buitenoverleg" in Wijchen.

Begeleid door Anita Uittenbogaart, integraal psychologisch life-coach en erkend relatiecounsellor bij RelatieZaak, kijken jullie opnieuw naar elkaar en naar jullie relatie. Het opnieuw ijken van je relatie staat centraal en wordt op verschillende manieren aangepakt. Het programma is informatief, (inter-) actief, maar vooral ook leuk en entertaining. De eerste twee dagdelen ligt de nadruk op de huidige relatie en de wenselijke relatie.

Op ochtend drie komt coachend sportman Jan Joosen er bij en wordt er verhuisd naar de prachtige buitenlocatie van Buitenoverleg. Door te genieten van de buitenlucht, bewustwording en beweging leren de stellen elkaar weer op een andere manier kennen. De laatste ochtend staat lifestyle centraal. Waar stop je tijd en energie in? Hoe kun je je innerlijk het allermooiste laten stralen? Zoektocht naar verleiding en intimiteit. 

Het programma start op 12 maart aanstaande. Kosten voor dit traject zijn normaal gesproken 650 euro per stel. Voor de introductie in maart geldt een speciale prijs van 289 euro per stel. Privacy en geheimhouding zijn voorwaarde om deel te nemen aan dit programma. Meer informatie op www.relatiezaak.nl 

Tot welke hoogte breng jij je relatie?

Datum start                          12 maart 2016

Vervolg op                           19 maart en 2 en 16 april

Tijd en plaats                       10.00 - 12.30 uur RelatieZaak Nijmegen

Aanmelden                          via www.relatiezaak.nl  

of op telefoonnummer 024 – 323 27 51Noot voor redacties:

Deel: ' Meerdaags programma 'Relatie in de Lift' in Nijmegen '
Lees ook