Kunstkabinet

De meest efficiënte site over beeldende kunst. Sinds 20 november 1999 is het kunstkabinet op internet bereikbaar.

Het hart van deze site bestaat uit een zeer krachtige databank voor te koop staande beeldende kunst. Er kan gezocht worden op naam van de kunstenaar, categorie, materiaal, de titel, het formaat, de prijs en/of de locatie.

Aanbieders van 5 of meer objecten per jaar (b.c. kunstenaars en galerieën) kunnen bovendien een gratis eigen pagina onder kunstkabinet krijgen.

De kunstzoekende bezoekers kunnen geheel gratis gebruik maken van deze dienst. Daarnaast beschikt de site over een evenementenkalender en een link-database die rechtstreeks door de gebruiker gevuld kan worden. Ook kan men zich gratis abonneren op het elektronisch magazine wat 1x in maand verstuurd wordt.

De objecten worden 24 uur per dag wereldwijd aangeboden (binnenkort ook in engels) en de kosten voor de aanbieders zijn laag. Advertentiekosten zijn zeer laag en procentueel gerelateerd aan de vraagprijs. Bij vraagprijzen tot f 3750 is dat nog geen 55 cent per dag.

Kunstkabinet is voort gevloeid uit de uiterst succesvolle Nationale Botenbank. Deze databank voor te koop staande boten had een verkoopkans van 68% in 1999.

m.vr.gr.
Peter Klaassen - NCC Databank VOF
Postbus 147, 1860 AC Bergen NH
tel.072-5899505 mobiel 06-51321218 fax 072-5899710
- webmaster watersport.net, botenbank.nl en kunstkabinet.nl -
- FilePro Plus databank developers -

Deel: ' Meest efficiënte site over beeldende kunst '
Lees ook