Meesterkunstvervalser Geert Jan Jansen en Ton Pret exposeren in Belgie


KALMTHOUT, 20061121 -- Ton Pret is door meesterkunstvervalser en ongevenaard kunstenaar Geert Jan Jansen, uitgenodigd om te exposeren op zijn grootse expositie in Belgie. Deze expositie wordt gehouden op het prachtige landgoed De Markgraaf te Kalmthout, in een gigantische expositieruimte van wel 1000m2 wandruimte. De officile opening voor genodigden zal plaatsvinden op 26 november 2006 om 15.00 uur. Hebt u door omstandigheden nog geen uitnodiging ontvangen, mail dan even uw gegevens naar info@tonpret.nl en u ontvangt alsnog een uitnodiging.

Ton Pret is in de wereld van de kunst een snel stijgende ster en volgens ingewijden bestemd om een grote vis te worden in het woelige water van de kunst. Zijn werken vinden niet alleen in Nederland gretige aftrek, maar ook in het buitenland heeft men hem ontdekt en verdwijnen zijn kunstwerken over de grenzen tot zelfs buiten Europa. Ton Pret schildert in een geheel eigen stijl, die het best kan worden omschreven als een mix van Cobra en graffiti.

Inmiddels heeft ook de bekende meesterkunstvervalser en groot kunstenaar Geert Jan Jansen het werk van Ton Pret www.tonpret.nl ontdekt en behoort ook hij tot de vele fans van zijn kunstwerken. Dat is dan ook de reden dat Geert Jan Jansen hem heeft uitgenodigd voor de grootse expositie in Art and Gallery De Markgraaf www.demarkgraaf.be .


Deel: ' Meesterkunstvervalser Geert Jan Jansen en Ton Pret exposeren in Belgie '
Lees ook