Ingezonden persbericht


-Persbericht-

Amsterdam, 25 juli 2002

Megapool.nl en GSM4free.nl sluiten samenwerkingsverband.

Grootste online GSM-shop van start.

Megapool.nl heeft een samenwerkingsverband gesloten met GSM4free.nl. GSM4free.nl is de snelst groeiende GSM aanbieder van Nederland en biedt zowel losse GSM's, abonnemetnen, verlengingen en pakketten. Bezoekers van Megapool.nl kunnen voortaan profiteren van het assortiment van GSM4free.nl.

Via de channel GSM-shop bied Megapool onder andere losse GSM's, GSM abonnementen, abonnementen verlengingen en pakketten aan. Alle merken en providers zijn leverbaar via de nieuwe Megapool GSM-shop. Daarnaast kunnen bezoekers gebruik maken van aanvullende diensten zoals een remind-me functie voor nieuwe abonnementen.

Over Megapool
Op megapool.nl is een selectie van meer dan 1500 producten uit het assortiment van Megapool te verkrijgen. De webwinkel van Megapool wordt gezien als één van de 140 winkels, dus gelden hier ook identieke prijzen en voorwaarden.

Over GSM4free.nl
GSM4free.nl is een onderdeel van Intonet, Mobile Solution Providers en de snelst groeiende GSM aanbieder van Nederland. GSM4free.nl biedt een verfijnde oplossing voor zowel particulieren als bedrijven wanneer het gaat om online aanvragen van GSM abonnementen en toestellen. Intonet beheert ook nog: www.GSMplus.com, www.GSMvergelijking.nl en www.LogoTone.nl.
Voor meer informatie kunt u terecht bij www.GSM4free.nl en/of www.intonet.nl.


-EINDE BERICHT-

Deel: ' Megapool.nl en GSM4free.nl sluiten samenwerkingsverband '
Lees ook