Meinders Catering winnaar 2016 in Cateringbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160630 -- Meinders Catering BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Cateringbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een zeer sterke positionering. ‘Meinders Catering toont passie voor vers koken en bereiden. Op ambachtelijke wijze en uiterst klantgericht. Dit maakt dat het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. In een markt die continu in beweging is, weet Meinders Catering uitstekend te anticiperen op nieuwe trends en is het concurrenten vaak een slag voor.’

Alles in eigen hand
De jury prijst met name zijn grote knowhow en hoge mate van klantgerichtheid. ‘Een buitengewoon enthousiast team streeft naar het beste wat er is’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Alles in eigen hand en vers is absolute noodzaak. Bijvoorbeeld een eigen bakkerij zorgt dagelijks voor vers brood. Voorbereiding in eigen keuken, maar de afwerking vindt daar plaats waar de meeste kwaliteit toegevoegd kan worden. Kortom, veel koken op locatie. Niet de grootste willen zijn, maar in het segment tot circa 700 gasten wel de beste, met een eigen stijl en filosofie.’

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Meinders Catering BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Meinders Catering, want men is continu bezig zijn producten en diensten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van de klant.’

Door alles in eigen hand te hebben, wordt er niet marge op marge gestapeld en krijgt de klant hoge kwaliteit tegen een gezonde prijs. Een combinatie waarmee het bedrijf geregeld de grote bekende aanbieders weet te verslaan. Meinders wil de komende jaren nog flink groeien, maar alleen als deze expansie beheersbaar kan blijven. De korte lijnen en de dynamische aanpak en uitstraling moeten gehandhaafd blijven.

‘Meinders weet precies wat het wil: tevreden klanten, een topprestatie leveren en telkens weer de markt prikkelen. Met vers als sterke kant, eindbereiding waar de kwaliteit zichtbaar wordt en dicht bij jezelf blijven zodat de herkenbaarheid gegarandeerd is. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper. De terechte branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.meinderscatering.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur. 


Deel: ' Meinders Catering winnaar 2016 in Cateringbranche '
Lees ook