Korps: Utrecht, plaats: Vleuten 18-03-2003
Meisje seksueel misbruikt
Man misbruik meisje seksueel

Meisje op fiets aangevallen

Donderdag 6 maart 2003, rond 20.30 uur, is een 16-jarig meisje seksueel misbruikt op de Hoeveweg in Vleuten bij Utrecht.

Seksueel misbruik
Het meisje fietste na haar hockeytraining naar huis. Vanaf hockeyclub Kampong dwars door de stad Utrecht naar huis. Eerst was ze met vriendinnen, maar vanaf het Centraal Station Utrecht fietste zij alleen. Over de Vleutenseweg richting de Douwe Egberts fabriek, vervolgens de brug over de A2 over. Daar ging ze rechtsaf naar de Huppeldijk en onder de tunnel ging ze meteen linksaf de Hoeveweg op. Daar werd ze door een man op een fiets van achteren vastgepakt. Het meisje sloeg met haar hockeystick naar de man. Ze vielen beiden op de grond en de man ging op haar zitten. Hij kneep haar keel dicht en dan werd ze seksueel misbruikt. Plotseling liet hij haar los en stelde haar gerust en dat was het moment dat ze wist te ontsnappen. De fiets van de man is gevallen en daarbij is de koplamp beschadigd. Meisje op fiets aangevallen

Vluchtroute

Onduidelijk is welke kant de dader is weggegaan. Dat kan zijn richting Huppeldijk of onder het spoor door in de richting van de verlengde Vleutenseweg richting de Zwarte Beurs. Of richting Hogeweide, maar hij kan ook de Vleutenseweg richting de Douwe Egbertsfabriek zijn gegaan. Signalement

een negroïde man;

ongeveer 30 jaar oid:

circa 1.75 meter lang;

normaal postuur;

hij was op de fiets en

droeg een opvallend lichtkleurig jack (vermoedelijk gebroken wit) en

zwarte of witte Adidas sportschoenen van het type Vista. Vluchtroute

De politie vraagt

Wie herkent de man aan de hand van het signalement en de kapotte koplamp van zijn fiets?

Wie heeft de man gezien donderdag 6 maart 2003, tussen 20.00 en 21.00 uur, in de buurt van de Hoeveweg in Vleuten (Utrecht)?

Wie heeft het meisje zien fietsen vanaf de Vleutenseweg richting de Douwe Egbertsfabriek, vervolgens de A2 over naar de Huppeldijk en toen in de Hoeveweg en weet of de man haar achtervolgde? De politie vraagt Uw tips zijn welkom bij district Marco Polo van de Politie Regio Utrecht, tel. 0900-8844 (lokaal tarief).

Deel: ' Meisje seksueel misbruikt in Vleuten '
Lees ook