CORDAID

Memisa trams gaan rijden in den haag, rotterdam en amsterdam

Deetman start nieuwe actie voor Memisa
Memisa-trams gaan rijden in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam

Op 15 juni a.s. gaat een uniek project van start. In de steden Den Haag, Rotterdam en Amsterdam gaat dagelijks een Memisa-tram rijden. Deze actie is mogelijk door sponsoring van ENECO Energie. De trams zullen een jaar lang het straatbeeld sieren.

Burgemeester Deetman geeft om 11.00 uur in Den Haag het startsein voor deze actie. In Rotterdam verricht wethouder Janssens de feestelijke aftrap.

Met de trams, waarop illustraties staan van medische activiteiten in de wereld, vraagt Memisa aandacht bij het publiek voor de problemen in de gezondheidszorg in ontwikkelingslanden. ENECO Energie is daarbij een bewuste partner. Net als Memisa staat ENECO Energie voor een duurzame aanpak van problemen. Zo kunnen afnemers van ENECO Energie hun gespaarde ENECO Air Miles aan Memisa doneren.

Al meer dan 75 jaar richt Memisa zich wereldwijd op het verbeteren van de structurele gezondheidszorg en het verlenen van medische noodhulp. Daarmee is zij een van de oudste ontwikkelingsorganisaties in Nederland. Memisa, onderdeel van Cordaid, werkt vooral samen met lokale partnerorganisaties in zo.n 40 ontwikkelingslanden. Jaarlijks steunt zij honderden projecten en worden meer dan 100 deskundigen op het gebied van gezondheidszorg uitgezonden.

Deel: ' Memisa trams gaan rijden in den haag, rotterdam en amsterdam '
Lees ook