Mens & Relatie winnaar 2015 in Relatiebemiddelingsbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20150707 -- Mens & Relatie is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Relatiebemiddelingsbranche. Met een zeer sterke positionering en onderscheidend concept heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een betrokken en breedgerichte onderneming, aldus de Nominatiecommissie. ‘Mens & Relatie onderscheidt zich door een persoonlijke, gedegen en discrete aanpak, waardoor zij een zeer grote mate van tevredenheid bij haar cliënten heeft weten te bereiken.’

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Mens & Relatie een voorbeeld van vooruitstrevend ondernemerschap. Mens & Relatie is erkend door de BrancheVereniging SinglesKeurmerk (BVSK), heeft het SinglesKeurmerk en is aangesloten bij Geschillencommissie van de BVSK. Internationaal is Mens & Relatie gecertificeerd door het Matchmaking Institute. Hierdoor staat zij aantoonbaar garant voor een zorgvuldige en discrete werkwijze met voldoende partnervoorstellen. Klanten kunnen bij de relatiebemiddelaar tevens terecht voor coaching en relatietherapie. Daarnaast ontvangen zij een gratis lidmaatschap van activiteitenclub Single & Actief, die diverse reizen, stedentrips, feestavonden, sportieve arrangementen, cursussen en workshops aanbiedt. Dit geeft tegelijk weer extra kansen om een geschikte partner te ontmoeten.

Opmerkelijk onderscheidend vermogen

‘Mens & Relatie weet zich te onderscheiden van de grotere relatiebureaus door haar serieuze, uitermate zorgvuldige aanpak en ethisch normbesef. Een persoonlijke benadering is het sleutelwoord. De bemiddelaar opereert via een landelijk dekkend netwerk van circa 55 goed opgeleide en gedreven consulenten, die oprecht in de cliënt geïnteresseerd zijn. Na een uitgebreid intakegesprek zetten zij zich in om voor elke cliënt een geschikte partner te vinden – lokaal, regionaal of nationaal. Daarnaast werkt Mens & Relatie samen met de beste bureaus wereldwijd voor cliënten die internationaal bemiddeld willen worden. Vertrouwelijkheid van de gegevens is gegarandeerd en binnen een jaar hebben drie van de vier cliënten de juiste match gevonden’, zegt Robbert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

‘Mens & Relatie BV heeft zich in haar ruim 30-jarig bestaan ontwikkeld tot een toonaangevende partij binnen de relatiebemiddelingsbranche, met een zeer sterke positionering. Door haar persoonlijke aanpak biedt zij klanten een hoge kans – 75 procent binnen een jaar – om een geschikte en duurzame partner te vinden.’

Meer informatie: https://www.mensenrelatie.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succesaward wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, als ook het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2015) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2015.


Deel: ' Mens & Relatie winnaar 2015 in Relatiebemiddelingsbranche '
Lees ook