Mens & Relatie winnaar 2016 in Relatiebemiddelingsbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160331 -- Mens & Relatie BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Relatiebemiddelingsbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende partij, met een zeer sterke positionering. ‘Mens & Relatie biedt klanten een zeer goede kans om een affectieve partner te vinden, waarmee een duurzame relatie kan worden opgebouwd. Met haar gedegen aanpak weet zij een zeer grote mate van tevredenheid bij veel klanten te bereiken. De consulenten zijn allemaal zeer ervaren en gedreven.’

Mens & Relatie is het grootste bureau op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling. Door haar gedegen werkwijze vindt ruim 75% van de ingeschrevenen binnen het jaar een partner. Een duurzame partner, zo blijkt uit onderzoek. Het bureau onderscheidt zich door haar serieuze, uitermate zorgvuldige aanpak om mensen aan een affectieve relatie te helpen. Andere succesfactoren zijn vertrouwelijkheid en goed opgeleide consulenten, die oprecht in de klant geïnteresseerd zijn en hun best doen om hem/haar aan een geschikte partner te helpen. Mens & Relatie is aangesloten bij de AVR (Algemene Vereniging van Relatiebureaus) en tevens lid van de branchevereniging Singles Keurmerk.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Mens & Relatie BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen.  

Compleet beeld
In de huidige, snelle, op uiterlijk gerichte maatschappij maken veel mensen de verkeerde partnerkeuze. Daar komt de specialiteit van Mens & Relatie van pas: om mensen aan een partner voor te stellen met wie ze over tien jaar nog gelukkig zijn. De meeste mensen vinden het belangrijk dat je echt een samen-gevoel hebt, maar elkaar ook vrijheid gunt, dat je je partner respecteert (en omgekeerd ook) en dat je geborgenheid bij elkaar vindt, dat je echt bij elkaar hoort. Om mensen aan de juiste partner voor te stellen, voert Mens & Relatie een uitgebreid intakegesprek bij de mensen thuis.  Aan de orde komen ook hele persoonlijke zaken, zoals waarden en normen, hoe je in het leven staat, wat voor toekomstdromen je hebt en welke mensen belangrijk voor je zijn. Al deze onderwerpen zijn bepalend voor het relatiegeluk en worden meegenomen in de 'match'.  De meerwaarde van Mens & Relatie zit in een totaalaanpak met een zeer persoonlijke behandeling en benadering. Het bureau werkt met een pedagoog, een psycholoog en tal van consulenten die over heel Nederland zijn verspreid.  ‘Mens & Relatie wil een compleet beeld hebben van de persoon, hoe en waar deze leeft. Daarna wordt er door het bureau een match gemaakt door middel van zelfontwikkelde software’, aldus Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

‘Mens & Relatie is een gedreven, gepassioneerde organisatie die landelijk actief is. Vakkundig, ervaren en mensgericht. Op alle fronten actief met het grote doel: tevreden en blije klanten creëren door duurzame relaties. Daarom is deze organisatie de terechte winnaar in deze branche!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.mens-en-relatie.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Mens & Relatie winnaar 2016 in Relatiebemiddelingsbranche '
Lees ook