Mercedes C180 CGI verkocht voor €211,79 op penny auction-site Smokoo

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20110628 --
Penny auctions zijn websites waar gebruikers producten als iPads en iPhones kunnen kopen voor een fractie van de prijs.
Deze sites werken op basis van een innovatief systeem dat wordt aangeduid als pay-to-bid of penny auction. Smokoo is een van de beste penny auction-sites ter wereld van dit moment.
Maandag wordt op Smokoo voor de tweede keer een Mercedes C180 CGI geveild. De vorige Mercedes C180 die op Smokoo werd geveild werd verkocht voor €211.79. De Mercedes C180 is een van de meest gewilde luxe auto’s ter wereld.
De veiling is toegankelijk voor nieuwe gebruikers uit het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Frankrijk. Gebruikers kopen credits en bieden tegen de klok om een veiling te winnen.

Strategie en geduld zijn twee belangrijke factoren voor het winnen van een veiling. De laatste bieder die een bod heeft geplaatst op het moment dat de teller op FINISHED staat, wint de veiling. Smokoo heeft bekendheid verworven door het verkopen van auto’s voor een fractie van de catalogusprijs. Recentelijk zijn op Smokoo een Nissan Skyline GT-R en een BMW 520d verkocht. Beide werden verkocht voor minder dan 1% van de catalogusprijs.

Smokoo haalden een maand geleden de krantenkoppen toen het bedrijf een reis naar de rand van de ruimte veilde. De veiling van de reis naar de rand van de ruimte is kenmerkend voor missie van Smokoo om haar klanten te blijven boeien. In de veilingen op de site worden de beste en nieuwste producten aangeboden die op de markt verschijnen.

Tussen de gewone veilingen op Smokoo vindt u vliegtickets naar bestemmingen over de hele wereld, maar ook de beste tablet-pc’s, vakantiereizen, gadgets, lifestyleproducten en woninginrichting.

Smokoo organiseert vele spectaculaire veilingen, en maandag maken gebruikers kans op een Mercedes C180 CGI voor een fractie van de catalogusprijs.

Nieuwe gebruikers krijgen op het moment dat ze zich bij Smokoo aanmelden 2 gratis credits om deel te nemen aan een veiling. Smokoo maakt gebruik van diverse van de beste mogelijkheden voor online betalingen om het aanschaffen van credits te vergemakkelijken.

Met vragen over Smokoo of de veiling van de Mercedes C180 CGI kunt u terecht bij de support desk van Smokoo.

Supportmedewerkers behandelen vragen door middel van een efficiënte en gebruiksvriendelijke live chatfunctie op de site.

De Mercedes-veiling gaat van start op maandag 27 juni 2011.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Smokoo
Thomas PAYS
thomas@smokoo.com

+44 20 8144 3898

Deel: ' Mercedes C180 CGI verkocht voor €211,79 op penny auction-site Smokoo '


Lees ook