LIBERTEL-VODAFONE
https://www.libertel.nl

Merendeel overheidsinstanties kiest voor Libertel-Vodafone

Maastricht, 24 augustus 2001 . Van de overheidsorganisaties die in het kader van OverheidsTelefonie 2000 hun mobiele operator al gekozen hebben, heeft Libertel-Vodafone ruim twee derde van de organisaties voor zich weten te winnen. Van de ministeries heeft onlangs ook het ministerie van Buitenlandse Zaken gekozen voor de mobiele diensten en services van Libertel-Vodafone. Met de jongste aanwinst heeft Libertel-Vodafone inmiddels de helft van de Haagse ministeries als klant weten te verwerven.

Internationaal
Bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken werken ongeveer 4700 mensen, waarvan ruim 1800 medewerkers in Den Haag. Op de 148 ambassades, permanente vertegenwoordigingen en consulaten in het buitenland werken nog eens 1200 uitgezonden en 1700 lokale medewerkers. In de keuze voor Libertel-Vodafone heeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken zich vooral laten leiden door de kwaliteit van de aangeboden diensten en het gemak waarmee klanten van Libertel-Vodafone, als onderdeel van de grootste mobiele operator ter wereld Vodafone, internationaal mobiel kunnen bellen. Zo kunnen de medewerkers van het ministerie in Den Haag tijdens dienstreizen bijvoorbeeld in veel landen de voor hen bekende verkorte nummers, zoals 121 voor de voicemail kiezen en in Europa bellen op de netwerken van Vodafone voor het Eurocall-tarief.

Mobiele netwerk
Eerder maakten de ministeries van Economische
Zaken, Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (VROM); Verkeer & Waterstaat (V&W); Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS) en Onderwijs Cultuur en Wetenschappen (OC&W) dezelfde keuze. In totaal zullen meer dan 250 overheidsorganisaties hun mobiele netwerk uitbesteden aan twee door de overheid geselecteerde mobiele operators.

Libertel-Vodafone
Libertel-Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijd opererende Vodafone Group Plc, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. Vodafone heeft wereldwijd meer dan 93 miljoen klanten in 29 landen. Sinds 15 juni 1999 is Libertel N.V. genoteerd aan de officiële markt van Euronext Amsterdam.

/ / / / / / / / / / / / / / /

Deel: ' Merendeel overheidsinstanties kiest voor Libertel-Vodafone '
Lees ook