Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Merien ten Houten benoemd tot commissaris bij Indivirtual

Amsterdam, 11 juni 2002. Recentelijk is Merien ten Houten benoemd tot commissaris bij Indivirtual (www.indivirtual.com). Indivirtual is een van de meest ervaren Nederlandse internet ontwikkelaars. Het bedrijf is onder de naam Netpresence zeven jaar geleden opgericht.

Indivirtual heeft, net als veel van haar collega's, een moeilijke periode door gemaakt door de terugloop in de internet markt de laatste twee jaar. Nu is het bedrijf echter gezond en winstgevend. "Ik ben onder de indruk van de kwaliteiten van de directie van Indivirtual en de snelle aanpassingen die zij hebben gemaakt binnen het bedrijf" aldus Merien ten Houten. "Indivirtual brengt nu oplossingen die geld opleveren of besparen voor klanten. Ze zijn bezig met Internet als gereedschap, niet als fenomeen."

Indivirtual werkt al sinds jaar en dag op basis van doelstellingen die binnen een project gedefinieerd worden en kan in dit opzicht ook voor de meest kritische opdrachtgevers waardevolle resultaten boeken. De rol is de afgelopen jaren verschoven van uitvoerende webbouwer naar strategische partner die directies adviseert op het gebied van integratie van bedrijfsprocessen en digitale media zowel voor interne als externe communicatie. De aanpak is succesvol, directeur Ian Zein : "Indivirtual als strategische partner wordt langzaam maar zeker meer bekend en trekt daarmee klanten zoals ING Lease, het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en De Nederlandsche Bank."

"Nu is Indivirtual toe aan een grote bekendheid van het bedrijf en haar succesvolle aanpak." Aldus Ian Zein. "We zijn blij dat we daarin kunnen samenwerken met Merien." Merien ten Houten adviseert Indivirtual ondermeer op het gebied van marketing, productontwikkeling en strategie.

Over Indivirtual.

Indivirtual bedenkt, ontwerpt, realiseert en onderhoudt interactieve communicatietoepassingen voor de digitale media. Daarmee beoogt ze een merkbare positieve bijdrage te leveren aan de doelstellingen van haar opdrachtgevers. Indivirtual geniet het vertrouwen van opdrachtgevers als Subaru Benelux, Brunel International, ING Lease, De Nederlandsche Bank, het Ministerie van Verkeer en Waterstaat, en Holiday on Ice. Indivirtual bestaat deze zomer 7 jaar.

Over Merien ten Houten.

Merien ten Houten (1971) was zes jaar geleden een van de oprichters van ilse (www.ilse.nl). Op dit moment is hij commissaris bij ilse media groep, waarin Sanoma Uitgevers een meerderheidsbelang heeft. Daarnaast heeft Merien een eigen adviesbureau en is hij een van de initiatiefnemers van het betaalsysteem Secoin (www.secoin.nl)

EINDE PERSBERICHT

Niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Indivirtual:

www.indivirtual.com

Ian Zein, managing director

Tel: 020 - 695 98 09

Email: ianz@indivirtual.com

Merien ten Houten:

www.merien.nl

Tel: 040 - 211 69 40

Email: merien@merien.nl

Deel: ' Merien ten Houten benoemd tot commissaris bij Indivirtual '
Lees ook