PERSBERICHT

Amsterdam, 27 januari 2000

MERILL LYNCH EERSTE DEELNEMER ELITE ALLIANCE PROGRAMMA

De Tornado-Insider.com Group maakt bekend dat Merill Lynch & Co Inc, als eerste, deelnemer is geworden aan het Elite Alliance Programma van Tornado-Insider.com.
Het Elite Alliance Program biedt deelnemers de mogelijkheid om hooggekwalificeerde doelgroepen in de informatie en communicatietechnologie te bereiken via de activiteiten van Tornado-Insider.com in Europa. “We zijn zeer ingenomen en verheugd dat we kunnen samenwerken met Tornado-Insider.com en ondersteuning kunnen bieden bij hun inspanningen om de groei van de Europese ICT industrie te versnellen, aldus Stephen Marquardt, Managing Director van Investeringsbank Merill Lynch en Hoofd van Merill Lynch International Global Technology Group. “De kansen op het gebied van de ICT zijn “all time high” en net als Tornado-Insider.com spelen wij een belangrijke rol bij de groei daarvan”, aldus Marquardt.

Jeroen Mol, voorzitter en CEO (Chief Executive Officer) van Tornado-Insider.com is blij met de komst van Merill Lynch. “We zijn zeer gelukkig met de toetreding van Merill Lynch in ons team als lid van het Elite Alliance Programm. Merill Lynch and Tornado-Insider.com gaan samen op in hun wens om de ondernemersgroei in Europa te versnellen. Beide organisaties kunnen als gevolg van de synergie tussen beiden van deze samenwerking profiteren” aldus Jeroen Mol.

Elite Alliance Program
Het Elite Alliance Program biedt deelnemers de gelegenheid een exclusieve en hoog gekwalificeerde doelgroep in de ICT in Europa te bereiken. Elite Alliance Members krijgen daarvoor o.a. het lidmaatschap van de Adviesraad van Tornado-Insider.com, een jaarlijks diner met de topondernemers uit de Europese ICT sector, advertentieruimte in het magazine en op de website en duidelijke profilering tijdens internationale congressen en bijeenkomsten van/of i.s.m. Tornado-Insider.com.

Het Elite lidmaatschap is beperkt tot één organisatie per specifiek gebied te weten; investeringsbanken, risicodragende kapitaalverstrekkers, advocatuur en public relations.
Daarnaast zijn er voor andere bedrijven nog een aantal andere vormen van sponsoring mogelijk.

“Tornado-Insider wordt gezien als de Europese leider wanneer het gaat om het benaderen van de ICT ondernemers en andere relevante organisaties”, aldus Mol. “We hebben momenteel al een groot aantal nieuwe deelnemers van het kaliber Merill Lynch in de pijplijn zitten waarover we binnenkort melding zullen maken”.

Merill Lynch
Merill Lynch is één van ‘s werelds grootse bedrijven op het gebied van financieel advies en management met 44 kantoren over de gehele wereld met een totaal beheerd vermogen van 3.000 miljard gulden. Merill Lynch geeft al meer dan 10 jaar strategisch advies aan overheden, instituten, organisaties en bedrijven over de gehele wereld. Daarnaast houdt het bedrijf zich bezig met financiële analyses. Met een staf van meer dan 800 analisten geven ze analyses aan ca. 4000 bedrijven.

Tornado-Insider.com
Tornado-Insider.com, opgericht in november 1998, is een multimedia bedrijf dat als doel heeft investeerders, ondernemers (van starters tot beursgenoteerde ondernemingen), overheden en overige actieve personen in de Europese ICT-industrie met elkaar in contact te brengen en ze te voorzien van informatie, educatie en inspiratie.

Centraal staat het gespecialiseerde Internet portaal, de web site Tornado-Insider.com. De activiteiten bestaan verder uit het uitgeven van een Europees magazine, het geven van trainingen, het doen van onderzoek en het organiseren van bijeenkomsten ten behoeve van ondernemers, directieleden, kapitaalverstrekkers en investeringsbanken alsmede bedrijven op het gebied van de zakelijke dienstverlening.


Voor meer informatie (niet voor publicatie):

Over TORNADO-INSIDER.COM;
Frances Mann-Craik, TORNADO-INSIDER.COM 020 462 1957 of (US) + 408-730-8780; fmann@tornado-insider.com Matthijs Spits, 070 - 3241041; m.spits@exelcom.com

Over MERRILL LYNCH;
robert_corrigan@ml.com

Note to editors: TORNADO-INSIDER.COM is a trademark of TORNADO-INSIDER.COM GROUP. Merrill Lynch is a trademark of Merrill Lynch & Co., Inc.

Deel: ' Merill Lynch eerste deelnemer Elite Alliance programma '
Lees ook