- Persbericht -
Met Hicon stemmen via WAP

Heemstede, 3 april 2000 -- HICON Hosting & Internet Consultancy (www.hicon.nl) biedt per 1 april de bezoekers van de HICON WAP-site de mogelijkheid om een stem uit te brengen met betrekking tot de kwaliteit van de site. Met deze voting mogelijkheid via WAP is HICON één van de eerste bedrijven in de wereld die dit op een WAP-site aanbiedt. Tevens is HICON de aanbieder van de grootste WBMP-Gallery in de wereld. Via de website van HICON is het mogelijk om uit één van de vele categorieën plaatjes te kiezen en die voor een WAP-toestel te downloaden. Ook is de domeinverificatie via de HICON WAP-site nog steeds een populaire dienst. Met per dag gemiddeld meer dan honderd hits, is de HICON WAP-site een zeer druk bezochte site.

Paul Verboom, medeoprichter van Hicon: Met het structureel aanbieden van nieuwe laagdrempelige WAP-diensten probeert HICON meer awareness en een grotere focus rond het fenomeen WAP te creëren. Momenteel is HICON druk doende met het ontwikkelen van een grote dienst, gericht op de Nederlandse consument. Met betrekking tot dit omvangrijke project voeren wij momenteel gesprekken met overheidsinstanties en enkele multinationals , aldus Verboom. In de loop van 2000 verwacht HICON naar buiten te treden met deze nieuwe dienst.

Over HICON Hosting & Internet Consultancy

HICON Hosting & Internet Consultancy is een Nederlandse Internet Service Provider (ISP) en is aangesloten bij de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland. HICON houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen, bouwen en hosten van bedrijfs-Internet & WAP-sites. Daarnaast verleent HICON gespecialiseerde diensten (consultancy) aan bedrijven die van het Internet & WAP gebruik willen gaan maken. Ook worden deze diensten aangeboden aan bedrijven die reeds op het Internet zijn vertegenwoordigd, maar de mogelijkheden daarvan willen uitbreiden met bijvoorbeeld WAP of E-Commerce.

HICON is opgericht door een aantal ervaren IT- en management consultants, werkzaam bij Constrat BV. De core business van Constrat BV betreft met name consultancy, projectmanagement, interim-management en strategisch advies. Constrat Beheer BV is de holding maatschappij van zowel Constrat BV als HICON.

Wat is WAP?

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van mobiele telecommunicatie en Internet is WAP. Met de WAP technologie, die zich in sneltreinvaart ontwikkelt, wordt het mogelijk om Internet-sites (..geschikt gemaakt voor WAP..) via de mobiele telefoon te bezoeken. De nieuwe lichting mobiele telefoons is grotendeels voorzien van WAP technologie. Aangezien de mobiele provider tevens WAP Internet provider kan worden, ontstaat voor iedereen de mobiliteit om via WAP altijd en overal informatie van het Internet op te vragen.

HICON is te bereiken via:

Internet site: http://www.hicon.nl

WAP site: hicon.nl/wap/

Deel: ' Met Hicon stemmen via WAP '
Lees ook