Metaalunie

Metaalunie stevig vertegenwoordigd op ESEF 2000
25/01/2000

Op de ESEF 2000 presenteren zich 58 Metaaluniebedrijven in een collectieve Metaaluniestand van ruim 1700 m2, in Hal 1 van de Jaarbeurs Utrecht. Daar zijn ook de branchegroepen MDI, SPMA en NPS vertegenwoordigd. Daarnaast nemen ruim 100 Metaalunieleden met een eigen stand deel aan de beurs.

De Metaalunie is met meer dan 10.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de metaal. De Metaalunie richt zich met belangenbehartiging en dienstverlening op metaalbedrijven in alle voorkomende sectoren als machine- en apparatenbouw, metaalwaren, meet- en regeltechniek, elektronica, engineering, las- en constructiewerk, gereedschappen, gietwerk, jacht- en scheepsbouw, verspaning, plaatbewerking, landbouwmechanisatie, staalbouw, revisie en onderhoud alsmede handel en service. Naast het algemene lidmaatschap kent de Metaalunie het branchegroeplidmaatschap voor bepaalde homogene bedrijfsgroepen. Er zijn circa 40 branchegroepen waarbij de leden zich desgewenst kunnen aansluiten. Op ESEF 2000 zijn de branchegroepen MDI (Moulds and Dies Industry), SPMA (Specialists Production Mechanization and Automation) en NPS (Nederlandse Precisie Slijpbedrijven) vertegenwoordigd.

Gereedschapmakers duidelijk herkenbaar op ESEF en daarbuiten

Op de collectieve Metaaluniestand is de branchegroep MDI (Moulds and Dies Industry) vertegenwoordigd door een viertal bedrijven. MDI is de Metaalunie-branchegroep van matrijzen- en stempelmakers. Binnen de branchegroep wordt hard gewerkt aan kennisvergroting van de bij haar aangesloten leden, door bijvoorbeeld technologieprojecten. Tevens beschikken MDI-leden over goede algemene voorwaarden hetgeen de duidelijkheid op zakelijk gebied vergroot. De MDI maakt zich dus sterk om opdrachtgevers goede, op kennis gebaseerde, gereedschappen te leveren onder duidelijke condities. Op de website van MDI (www.mouldies.nl) staat een nadere presentatie.

Reageren : M. van Dansik


Redactieadres:
Bureau Metaalunie
Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein
Telefoon: (030) 605 33 44
Fax: (030) 605 31 22
E-mail: info@metaalunie.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Metaalunie stevig vertegenwoordigd op ESEF 2000 '
Lees ook