Metaalwinkel Amsterdam is verhuisd naar groter pand


AMSTERDAM, 20131212 -- Na 5 jaar van succesvolle groei kon een verhuizing niet uitblijven. Om aan de vraag van de markt te kunnen blijven voldoen is gezocht naar een locatie waarin De Metaalwinkel de gewenste expansie kan verwezenlijken. En het is gelukt! Deze locatie aan de Stekkenbergweg 8 te Amsterdam Zuidoost, heeft meer ruimte voor: voorraden en presentatie nieuw assortiment, verhogen van de service met uitbreiding van professionele hightech productiemachines. Tevens is de Stekkenbergweg beter bereikbaar én zijn er meer parkeerplaatsen.

Coen Heezen, directeur van Metaalwinkel Amsterdam zegt hierover: "Wij waren met de vorige vestiging gewoonweg uit ons jasje gegroeid. Door de verhuizing hebben wij nu grotere voorraden en is het assortiment uitgebreid met onder andere kunststoffen, rubbers, lijmen en Asaclamp. We kunnen nu beter inspelen op de behoeften van de klant. Het machinepark zal op korte termijn nog worden uitgebreid waardoor de service ‘metalen direct op maat’ op nog meer speciale bewerkingen kan worden aangeboden".

Metaalwinkel BV

Metaalwinkel BV is een groothandelsspecialist in metalen en metaalbewerkingen direct op maat. Er zijn 3 inloop- verkoop magazijnen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht waar de klant terecht kan zonder afspraak. De Metaalwinkel beschikt over het grootste en uitgebreidste metaal assortiment en aanverwante artikelen. De uitgebreide professionele service bestaat uit: alle metalen direct op maat en professionele bewerkingen zoals het maken van constructies, laswerk en reparaties.

Of het nu gaat om één of enkele stuks, seriewerk, reparatiewerk, constructiewerk, halffabricaten, semi-eindproducten of renovatie van metalen, bij de Metaalwinkel kunt u terecht.

[Metaalwinkel Amsterdam in nieuw pand]


Voor meer informatie:

https://www.metaalwinkel.nl
https://www.bewerking4metaal.nl


Deel: ' Metaalwinkel Amsterdam is verhuisd naar groter pand '
Lees ook