Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Mevrouw Vinke toernooi in Amsterdam op 15 september

Op zaterdag 15 september 2001 organiseert de Schaakbond Groot Amsterdam het Mevrouw Vinke, het Nederlands Kampioenschap dames en meisjesteams van regionale bonden.
Nadere informatie is bij de regionale jeugdleider te verkrijgen.

Er wordt gespeeld in vijf klassen met teams van vier speelsters:
- meisjes tot en met 10 jaar (geboren na 1990)
- meisjes tot en met 12 jaar (geboren na 1988)
- meisjes tot en met 14 jaar (geboren na 1986)
- meisjes tot en met 16 jaar (geboren na 1984)
- dames

Aanvang: 11 uur, u wordt verzocht om kwart voor elf aanwezig te zijn. Speellokaal: Wethouder Verheijsporthal, Oranje Vrijstaatkade 57, Amsterdam. Te bereiken vanaf het Centraal Station met tramlijn 9 (30 minuten), of vanaf het Muiderpoortstation (5 minuten lopen). Inschrijfgeld: f.15,- per team
Prijzen: De winnaar van een groep ontvangt een wisselbeker: de speelsters van de viertallen die hun groep winnen, ontvangen het traditionele verzilverde lepeltje.
De groepen meisjes ont-vangen ook medailles voor de 2e en 3e plaats. Prijsuitreiking: circa 17 uur.
Verzorging: Bij de kantine zijn broodjes en consumpties verkrijgbaar. Niet roken: In de speelzaal is roken niet toegestaan. Aanmelding: Bij de jeugdleider van de regionale bond!

De regionale bond zorgt voor de schriftelijke aanmelding door onderstaande strook ingevuld terug te sturen voor 11 september aan Paul Scheermeijer, Schel-luinen-straat 74, 1107 JK Amsterdam. (020 - 697 27 90)
(of te mailen naar PaulScheermeijer@Compuserve.com)

Zoekwoorden:

Deel: ' Mevrouw Vinke-schaaktoernooi in Amsterdam '
Lees ook