Mexicaanse griep zorgt voor verzekeringsvirus bij vakantiezeilers


Zeilers kiezen voor nuchtere Hollandse zekerheid

DOKKUM, 20091127 -- Terwijl de najaarsstormen de Hollandse zeilersblik naar zonniger oorden doet richten, is Zeiljachthuren.nl tot in de kleine uurtjes bezig de aanvragen te verwerken. En dat zijn niet alleen huuraanvragen. In de aanloop naar de echte drukte voor het boeking seizoen 2010 heeft men het momenteel vooral druk met het verwerken van extra annuleringsverzekeringen.

Zeilers kiezen voor nuchtere Hollandse zekerheid
In de aanloop naar de echte drukte voor het boeking seizoen 2010 heeft men het bij Zeiljachthuren.nl momenteel vooral druk met het verwerken van extra annuleringsverzekeringen. Veel Nederlandse zeilers kiezen ervoor om de najaarsstormen te ontlopen door een zeiljacht of catamaran te huren in zonniger oorden. Thailand, de Nederlandse Antillen en de British Virgin Islands zijn vooral in trek. Maar met de heersende griep epidemie kiezen veel meer klanten voor een annuleringsverzekering die een eventuele uitval door ziekte dekt. Waar een annuleringsverzekering in de meeste gevallen voorheen slechts een service was wordt er nu dus expliciet op geselecteerd.

Zeiljachtverhuren.nl weer terug bij af..
Zeiljachthuren.nl zou nu druk bezig moeten zijn de aanstaande verhuizing naar een groter pand in Leeuwarden voor te bereiden. In plaats daarvan brandt op het zolderkamertje waar het ooit begon tot diep in de avond het licht nog. Toekomst en verleden liggen soms dicht bij elkaar.

Over Zeiljachthuren.nl
Zeiljachthuren.nl is een online reisplatform waar u al uw zeilreizen over de hele wereld kunt boeken. Zeilen in Itali of zeilen in het caribische gebied? Zeiljachthuren.nl heeft verschillende zeiljachten beschikbaar op bestemmingen over de gehele wereld, van de Bavaria 45 tot een Grand Soleil zeiljacht. Zeiljachthuren.nl is een initiatief van Anne de Vries en Ron Spoelstra.

Het nieuwe adres:

Zeiljachthuren.nl
Kanaalstraat 2-4
8933 AL Leeuwarden
tel. 050 8200 200
fax. 050 8200 216
www.zeiljachthuren.nl
info@zeiljachthuren.nl


Deel: ' Mexicaanse griep zorgt voor verzekeringsvirus bij vakantiezeilers '
Lees ook