Meyerproducts distributie via Memo


Distributie van Meyer sneeuwschuivers en zoutstrooiers via Memo Handelsonderneming in Bleiswijk

Bleiswijk, 20111206 -- Meyerproducts is een vooraanstaand Amerikaanse producent van sneeuwschuivers en zoutstrooiers. Meyer is begonnen met sneeuwschuivers in 1926 op een boerderij in Newburg, New York. Sinds deze tijd is de ontwikkeling van de producten snel gegaan. De producten zijn bedoeld voor professioneel gebruik en hebben een hoogwaardige afwerking. Dit is onder andere te merken aan de met Teflon verwerkte verf, waardoor de sneeuw makkelijker van de sneeuwschuif afrolt.

Memo Handelsonderneming is fabrikant en groothandel in camperaccessoires, gespecialiseerd in scooterdragers, trekhaken en luifels. Via een Engelse relatie is Memo in contact gekomen met Meyer in de USA. 

In het voorjaar van 2011 zijn twee medewerkers van Memo naar de nieuwe fabrieken in Ohio afgereisd om daar alles te leren over sneeuwschuiven en zoutstrooien. Vervolgens is er overeenstemming bereikt over de distributie van de producten in Nederland en een gedeelte van Belgie.

De producten van Meyer zijn geschikt voor gebruik op pickup voertuigen, 4X4 auto's, quad's, trekkers en electrisch aangedreven voertuigen. Voor de meeste voertuigen zijn er standaard adapters verkrijgbaar voor de montage van een sneeuwschuiver of zoutstrooier. Veelal worden de producten ook door Memo gemonteerd. Tevens levert Meyer duw&loop zoutstrooiers voor de gladheidsbestrijding op parkeerplaatsen, voetgangerspaden & schoolpleinen.

Bedrijven die reeds sneeuwschuivers en/of zoutstrooiers verkopen & monteren kunnen ook bij Memo terecht voor complete producten, onderdelen en/of advies. Memo is nog op zoek naar retailers voor de producten in Nederland, de aanvragen van potentiele afnemers komen iedere dag uit het hele land binnen.

www.meyerproducts.nl


Deel: ' Meyerproducts distributie via Memo '
Lees ook