Ingezonden persbericht

MGE UPS SYSTEMS introduceert UPS Web-Pac

Web-based power management met SSL security

WADDINXVEEN, 20030312 -- MGE heeft een UPS-toepassing geïntroduceerd dat het mogelijk maakt UPS-systemen via het internet te raadplegen, uit te schakelen en alarmering te regelen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van gegevensrepresentatie in XML en het HTTP protocol. Op die manier kunnen via het Internet één of meerdere UPS-systemen worden gemanaged. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een standaard browser om alarmmeldingen te ontvangen en automatisch acties is te initieren, zoals het gecontroleerd uitschakelen van aangesloten computersystemen in heterogene omgevingen tot maximaal 250 servers.

MGE's UPS Web-Pac bestaat uit een tweetal modules die kunnen worden gedupliceerd voor toepassing op iedere configuratie. Er is een connectie module tussen de UPS en het netwerk, hetzij een software agent (XML-@gent) of een embedded agent (XML-Web Card) en een module voor het gecontroleerd uitschakelen van een server en het monitoren (XML Client). Het gebruik van de toepassingen kan geschieden met behulp van iedere standaard Internet browser.

Maximale beveiliging met SSL
MGE's nieuwe UPS Web-Pac is de eerste power management toepassing ter wereld met SSL (Secure Socket Layer). Door gebruik te maken van het SSL protocol, dat autorisatie regelt en zorg draagt voor de vertrouwelijkheid en de integriteit van de uitgewisselde gegevens, verkrijgen gebruikers van UPS Web-Pac een hoog niveau van data-beveiliging.

Besturingssystemen
Onder de besturingssystemen die worden ondersteund behoren Windows XP / NT / 2000, HP-UX, AIX Sun Solaris Workstation en Linux Redhat. "Omdat de connectie module gebruik maakt van Java-technologie, is het mogelijk voor alle besturing-systemen een XML Client te gebruiken, inclusief een JVM (Java Virtual Machine), waarmee het een van de meest open communicatie oplossingen op de markt is ", zegt Ronald Lagerberg van MGE in Nederland.

Beschikbaarheid
De XML Web-Card is beschikbaar als een accessoire voor alle UPS-systemen van MGE. Het nieuwe product is een aanvulling op de bestaande producten van MGE, zoals Personal Solution-Pac en Solution-Pac WAN bevatten. UPS Web-Pac kan gratis worden gedownload van www.mgeups.com.

Over MGE UPS SYSTEMS
MGE UPS SYSTEMS is een wereldwijde leverancier van oplossingen voor de kwaliteit van de elektriciteitsvoorziening die ontworpen zijn om de beschikbaarheid en productieve tijd van een voor de missie van het bedrijf essentiële applicatie of proces te verhogen. Van desktop PCs tot grote Data Centers en van telecommunicatiefaciliteiten tot fabrieken van halfgeleiders, de MGE UPS product- en serviceoplossingen worden in de hele wereld toegepast. Producten van MGE UPS SYSTEMS worden al meer dan 35 jaar door de grootste en meest veeleisende ondernemingen en organisaties in de wereld gekozen. MGE UPS SYSTEMS omvat 37 dochterondernemingen, 150 verkoop- en servicekantoren en -fabrieken in Europa, de Verenigde Staten en Azië, evenals twee R&D centra - in Grenoble, Frankrijk en Costa Mesa, Californië.

Deel: ' MGE UPS SYSTEMS introduceert UPS Web-Pac '
Lees ook