Micrografx introduceert Picture Publisher 10 Professional

Maarssen, 27 september 2001 - Micrografx introduceert een geheel herziene versie van Picture Publisher. Picture Publisher 10 Professional biedt professionele voorzieningen voor beeldbewerking en het beheer van afbeeldingen ten behoeve van fotografen, illustrators en bedrijven, alsmede faciliteiten voor ontwikkelaars van webpagina's.

Met de nieuwe versie kunnen gebruikers elk type afbeelding creëren, retoucheren, verbeteren, beheren en publiceren, van foto's en digitale kunst tot webafbeeldingen. Tot de nieuwe mogelijkheden behoren geavanceerde kleursupport (64-bit CMYK en 48-bit RGB), macro's en effecten voor de creatieve ontwerper, geavanceerde maskerfuncties en een uitgebreide toolkit voor ontwerpers van webpagina's. Professionals en gevorderde amateurs kunnen met Picture Publisher 10 Professional diashows voor het web creëren, afbeeldingen online uitwisselen en zelfs cd-roms branden, met meer gemak dan met welk ander pakket dan ook.

"Dit is meer dan alleen maar een update van de software, het is een grafische revolutie," zegt Chris Hughes, Vice President en General Manager, Technical Graphics van Micrografx. "We hebben talloze nieuwe mogelijkheden opgenomen in Picture Publisher die niet alleen het werk van de gebruiker vereenvoudigen, maar hen ook in staat stellen nieuwe creatieve hoogten te bereiken. Picture Publisher 10 is daardoor een zeer waardevol pakket voor gebruikers die professioneel met foto's en afbeeldingen werken."

Picture Publisher 10 Professional omvat een PhotoAlbum voor het beheren en met grote aantallen tegelijk bewerken van digitale foto's. Met één muisklik kunnen gebruikers eenvoudig foto's verbeteren en retoucheren. De software maakt het tevens mogelijk om foto's online uit te wisselen.

Per 1 oktober is de volledige Engelstalige versie van Picture Publisher 10 verkrijgbaar voor de prijs van Fl. 350,-- inclusief BTW. Ook is vanaf die dag een Engelstalige upgrade versie van het pakket Picture Publisher 10 te verkrijgen voor Fl. 175,-- inclusief BTW.

Micrografx
Micrografx is wereldwijd marktleidend leverancier van software, oplossingen en diensten voor het creëren en weergeven van zakelijke procesdiagrammen, schema's en grafische toepassingen. Micrografx Graphics Software Division biedt organisaties en individuele gebruikers grafische oplossingen voor technische illustraties, zakelijke diagrammen en digitale beeldbewerking. Met behulp van Micrografx Enterprise Process Management (EPM) -oplossingen kunnen zakelijke managers belangrijke verbeteringspunten identificeren en kwantificeren. Dit loopt uiteen van het verbeteren van eBusiness-processen tot kwaliteitsprogramma's zoals ISO 9000 en Six Sigma, alsmede initiatieven op het gebied van belangrijke verticale applicaties zoals supply chain management. Meer informatie is te vinden op www.micrografx.com.

Deel: ' Micrografx introduceert Picture Publisher 10 Professional '
Lees ook