Microsoft


Leeuwen, Tijgers en "Impossible Creatures" ...

Microsoft en T-Mobile breiden samenwerking uit

Nieuwe draadloze apparaten en diensten vormen basis voor ...

Creëer absurde gemuteerde dieren met Impossible Creatures Haaien die het land betreden, olifanten die kunnen vliegen en neushoorns die zich met de souplesse van een panter voortbewegen. Het kan allemaal in de real-time strategy game Impossible Creatures Gebruik de multi-player mogelijkheden en zet je gemuteerde dieren in tegen de vijand.

Ontdek hoe .NET is bedacht bij Microsoft Research Microsoft Research was betrokken bij de definitie van het .NET-platform en leverde belangrijke technologie. Lees meer over een aantal interessante researchprojecten en bekijk de tools die de onderzoekers beschikbaar stellen zoals de F#-compiler.

Maak kennis met de Microsoft BizTalk Adapter voor SQL Server Met de Microsoft BizTalk Adapter voor SQL Server kunt u lezen en schrijven van en naar SQL Server databases vanuit BizTalk Server 2002. Op deze manier kunt u data opgeslagen in een SQL-database eenvoudig integreren met enterprise applicaties.

Bouw toepassingen met Visual FoxPro 8.0 van Microsoft Visual FoxPro 8.0 is software voor het schrijven, bouwen en testen van databasetoepassingen voor desktopcomputers, clientservers en het web. Visual FoxPro 8.0 is nu verkrijgbaar voor MSDN-abonnees, en is vanaf maart 2003 als stand-alone product te krijgen.

Bestuur uw IT-omgeving met beheeroplossingen van Microsoft Wilt u toekomen aan het managen van de IT-omgeving? Stap voor efficiënter beheer van systemen over op de beheersoplossingen van Microsoft. Maak een proefrit en ontdek dat u tijd overhoudt voor uw managementtaken.

Download gratis PowerToys voor Windows XP Tablet PC Edition Microsoft PowerToys voor Windows XP Tablet PC Edition zijn extra programma's, waar ontwikkelaars aan werken nadat de software in productie is gegaan. Zo zijn er PowerToys om je eigen handschrift te analyseren, zelf muziek te componeren en animaties te maken. Download ze nu, helemaal gratis.

Toptechnologie

Microsoft .Net

Microsoft Windows

Microsoft Office

Careers

© 2003 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden. Privacyverklaring.

Deel: ' Microsoft en T-Mobile breiden samenwerking uit '
Lees ook