Microvision lanceert laserprojector "the next generation"


ABCOUDE, 20110106 -- Na de succesvolle introductie van de eerste laserprojector ter wereld lanceert Microvision nu de next generation laserprojector, de ShowWX+. Met een nog betere beeldkwaliteit, nog scherper, helderder en diepere kleuren is deze laserprojector een must voor iedere videofanaat, gamer en consultant . De ShowWX+ is zo groot als een iPhone, weegt slechts 122 gram en is gecertificeerd voor alle Appleproducten. Geleverd met een uitgebreide kabel en adapterset is de ShowWX+ aan te sluiten op iedere smartphone, tablet en laptop PC met video-out.

Je eigen bioscoop op zak is nu mogelijk met dit wonder der techniek. Nooit meer scherpstellen door de laser. Geluidloos, oneindige levensduur van de laser-set (10.000 - 30.000 uur), 2.5 uur op 1 batterij. Plug and play met iPod, iPad, iPhone.

Over Microvision
Het bedrijf Microvision Inc. uit Redmond, USA is de producent van laserdisplays en barcode readers. Al jaren is Microvision de leverancier van de laserdisplays, ook wel head on displays genoemd, op militaire helmen en vliegtuigen. Deze techniek is nu omgezet in een consumenten-beamer van ongevenaarde kwaliteit.

Over Duo P. webshops & exploitatie BV.
Duo P. webshops & exploitatie BV exploiteert 12 webshops in eigen beheer en importeert innovatieve producten als de Livescribe Pulse smartpen en Microvision producten. De ShowWX en ShowWX+ worden verkocht via de vakhandel, retail en elektronicazaak. Daarnaast via www.digigadgets.nl en www.picobeamer.nl.


Deel: ' Microvision lanceert laserprojector "the next generation" '
Lees ook