Magnus Holding NV

Mid Ocean Group kiest Magnus als partner voor technisch beheer

Mid Ocean Group, één van de grootste leveranciers van promotionele producten en relatiegeschenken in Europa, heeft Magnus geselecteerd als partner voor het technisch beheer van zijn SAP R/3- en CRM-systemen. Deze partnerkeuze is onderdeel van een traject dat erop gericht is de SAP-omgeving en het rendement ervan te optimaliseren. 'Wij zien goed beheer als een essentiële voorwaarde voor goed SAP-gebruik, en daarmee ook voor een optimale dienstverlening aan onze klanten' zegt Hans Kramer, IT-directeur van Mid Ocean. 'In Magnus hebben wij een partner gevonden die echt meedenkt en ons zal helpen ons SAP-systeem op een hoger niveau te brengen.'
In het kader van de overeenkomst, die per 1 maart is ingegaan, zal Magnus remote technisch beheer, technische projecten en monitoring verzorgen en helpdesk- en 7x24 uurs-ondersteuning verlenen.

Mid Ocean Group
Mid Ocean Group (www.midoceangroup.com) is gespecialiseerd in de inkoop, verkoop en distributie van een breed assortiment promotionele producten en is daarnaast een partner voor concepten voor sales promotion campagnes en maatwerk producten. In haar markt behoort Mid Ocean tot de top-drie bedrijven van Europa. Mid Ocean Group omvat verschillende, zelfstandig opererende werkmaatschappijen zoals KCF Promotional Products, ITD, ARCO, PromOcean en Eurogifts. Er werken ongeveer 500 mensen die gezamenlijk zorgdragen voor een jaaromzet van ruim 159 miljoen euro.

Magnus
Magnus assisteert ondernemingen bij het structureel verbeteren van bedrijfsprestaties met behulp van ICT. Hierbij gaat het om versterking van de positie van ondernemingen in hun waardeketen, verhoging van de klanttevredenheid, verbetering van in- en externe bedrijfsprocessen en kostenefficiënt systeembeheer. Magnus heeft een brede kennis van de oplossingen van SAP en is Special Expertise Partner mySAP Business Intelligence en mySAP Supply Chain Management. De in Naarden gevestigde IT-dienstverlener is opgericht in 1990 en sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam.

Contactpersoon pers:
Magnus, Caroline Jooren. Telefoon: (035) 699 60 60.

Magnus - IT enabled business performance improvement Visit us at: https://www.magnus.com

Deel: ' Mid Ocean Group kiest Magnus als partner voor technisch beheer '
Lees ook