Provincie Zuid-Holland


15 februari 1999

Middenpolderweg (N 480) wordt verbeterd

De provincie Zuid-Holland gaat de Middenpolderweg (N480) in Streefkerk en Nieuw-Lekkerland verbeteren. De oneffenheden worden weggewerkt en de weg opnieuw geasfalteerd. Ook komen er vrijliggende fietspaden langs de weg. Vanaf maandag 22 februari tot de zomervakantie vinden verscheidene werkzaamheden plaats.

Door aangescherpte ARBO-richtlijnen voor het veilig werken op en langs de weg is het noodzakelijk de weg tijdelijk geheel of gedeeltelijk af te sluiten voor doorgaand verkeer.

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd.

Van maandag 22 februari tot vrijdag 26 maart is de Middenpoldeweg tussen de Veerweg en Halfweg afgesloten. Binnen deze periode, van maandag 15 maart t/m vrijdag 19 maart, is ook de Veerweg tussen Lekdijk (of Bergstoep) en Middenpolderweg afgesloten.

Het kruispunt Halfweg/Middenpolderweg en het gedeelte Middenpolderweg tot de Randweg is afgesloten van dinsdag 6 april t/m woensdag 12 mei.

Van dinsdag 25 mei t/m vrijdag 2 juli zal het resterende gedeelte van de Middenpolderweg, inclusief de kruising met de Zijdeweg worden aangepakt.

Bij werkzaamheden aan deze kruising wordt het verkeer met verkeerslichten geregeld.

Afhankelijk van de weersomstandigheden en de voortgang van de werkzaamheden worden de afsluitingen eerder opgeheven. Doorgaand verkeer wordt met borden omgeleid.

Deel: ' Middenpolderweg (N 480) in Streefkerk wordt verbeterd '
Lees ook