Gemeente Capelle a/d IJssel

Midzomeravondconcert

Op vrijdagavond 21 juni is er een midzomeravondconcert in de Dorpskerk aan de Kerklaan / Dorpsstraat van 20.15 tot 22.00 uur. Deze avond wordt u aangeboden door het WOP Middelwatering.

Het strijktrio Trio Azul, bestaande uit Alexandre Mota-Kanji viool, Laura Valenzuela altviool en Iris Jugo op cello brengen u voor de pauze Beethovens strijktrio in c moll, Opus 9 no. 3 en na de pauze het strijktrio in Bes grote terts van Schubert. Het slagwerk / pianoduo De Watertoren, bestaande uit Laurens de Boer op piano en Martijn Krijnen op slagwerk zal voor de pauze een verrassing met een theatraal tintje namelijk And Points North van Stewart Smith ten gehore brengen. Na de pauze brengen zij een concert voor marimba en piano van Peter Klatzow. Deze vijf veelbelovende talenten van het Rotterdams Conservatorium zullen u een indrukwekkende en gezellige avond bezorgen.

De kerk opent haar deuren voor het publiek om 19.45, het concert begint om 20.15. Het concert is gratis, zo ook het kopje koffie of thee in de pauze. Er zijn slechts 250 zitplaatsen beschikbaar, dus zorg dat u op tijd aanwezig bent.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw J. Klaassen, tel. 010 458 59 83.

Deel: ' Midzomeravondconcert in Capelle '
Lees ook