gemeente hoorn

milieucertificaat voor philips

op donderdag 30 september 1999 reikt wethouder van es in de hoornse philips-vestiging aan de holenweg een milieucertificaat van de gemeente hoorn uit. met dit certificaat bekroont de gemeente de investering van philips hoorn in milieumaatregelen.

philips hoorn heeft zich ingezet om te voldoen aan de iso-norm 14001. met het behalen van deze norm heeft philips geïnvesteerd in milieukwaliteit. de gemeente hoorn vindt de inzet van philips lovenswaardig en wil met dit gebaar philips als voorbeeld gebruiken voor meer bedrijven in hoorn en west-friesland.

voor het voldoen aan de iso-norm 14001 heeft philips hoorn een milieumanagementteam ingesteld. dit team stimuleerde een energie- en milieudoorlichting van het bedrijf. uit die doorlichting zijn kansen ontstaan om de milieuhuishouding te optimaliseren. de milieudoelstellingen die het milieumanagementteam formuleerde zijn inmiddels bereikt. dit is een goed en representatief resultaat. voldoen aan de iso-norm betekent investeren in kwaliteit en duurzaamheid.

bedrijven die ook aan de iso-norm willen voldoen en zuiniger willen omgaan met grondstoffen en energie, kunnen informatie opvragen bij de heer g. sijmons, medewerker milieuzaken van de gemeente hoorn, telefoonnummer: 0229-252455.

Deel: ' Milieucertificaat voor Philips-vestiging in Hoorn '
Lees ook