Ingezonden persbericht

PERSBERICHT:

EINDHOVEN - DGW De Gids Webdsign BV, leverancier van software toepassingen voor het Internet introduceert 2 software producten voor ISP's en marketing bedrijven. Van de beide producten zijn download versies beschikbaar.

Validator Online:

Miljoenen e-mail berichten per dag bereiken nooit een ontvanger!

De manier waarop routines omgaan met het goedkeuren van e-mail adressen is altijd een controversieel onderwerp geweest. De meeste routines beweren dat ze effectief werken en doen dat ook, maar Validator Online gaat verder en faalt nooit.

Wij volgden de e-mail syntax en hebben een routine gemaakt die verdacht veel lijkt op de meeste routines. Vanaf dit punt gaat de Validator Online zijn extra kracht bewijzen. Na het opvragen via de DNS server van het MX record voor het domein melden wij ons bij de mailserver om na te vragen of het e-mail adres geldig en actief is (RFC regulatie).

Dit systeem faalt nooit en het opschonen van e-mail adressen is een makkelijke klus. Met behulp van dit systeem worden mailservers minder belast met het verzenden van e-mail naar ongeldige e-mail adressen, die vaak 72 uur rondzwerven voor ze terug bij de afzender zijn.
Inlichtingen: www.validatoronline.com

Site Watch Online:

Zelfs wanneer een website of andere Internet dienst gemiddeld 95 % van de tijd functioneel is, betekent dit eigenlijk een 'downtime' van 8 uur per week. Ergernis bij uw klant en vooral e-commerce activiteiten die last ondervinden van technische storingen.

Site Watch Online® is een web gebaseerd controle systeem dat constant alle diensten onder controle heeft en alarm slaat indien noodzakelijk. Ideaal voor het controleren van uw ISP, website of mailserver).

Als extra's beschikt deze software over een visuele Tracert, ping en Whois optie en is te bedienen via een normale webbrowser. Inlichtingen: www.sitewatchonline.com

DGW De Gids Webdesign BV
Polluxstraat 112 A
5631 ES Eindhoven
Telefoon +31 40 2451515
Telefax +31 40 2447232

Deel: ' Miljoenen e-mails per dag bereiken nooit een ontvanger '
Lees ook