BUSINESS 2 SPORTS BV
https://www.zoekformule.nl/

Miljoenen extra sponsoring voor de amateur sportclubs?

Grootste 'Virtuele businessclub' van Nederland vooral bedoeld voor midden- en kleinbedrijf.
Miljoenen extra sponsoring voor de amateur sportclubs?

Internet ondernemer en voormalig topsporter Erik Wolsink wil met een nieuw initiatief de amateursport in Nederland een aanzienlijke financiële impuls geven. 'Er zijn bijna geen amateurclubs die structureel sponsorinkomsten genereren via hun internetsite. Momenteel zijn ruim 5 miljoen sporters regelmatig op internet te vinden. Het merendeel is aangesloten bij een vereniging. Als één op elke vijftig amateursporters binnen hun eigen netwerk één bedrijf voor onze site www.zoekformule.nl weet te interesseren, kunnen we jaarlijks in Nederland 20 miljoen gulden extra besteden binnen de amateursport. Dat is ook het streefbedrag voor het komende jaar', aldus initiatiefnemer Wolsink. 'In het tweede jaar werken we naar een verdubbeling van dat bedrag.'

Voor nog geen gulden per dag kan elk bedrijf vanaf medio september deel uit maken van het grootste virtuele sponsornetwerk van Nederland. +/- 60% van het abonnementsgeld vloeit rechtstreeks in de kas van een geregistreerde amateurclub. Het aangesloten bedrijf bepaalt de keuze van afdracht. Het overige deel wordt geïnvesteerd in de profilering van de aangesloten bedrijven op www.zoekformule.nl en het technisch onderhoud van deze praktische zoeksite. Business2Sports biedt de eerste virtuele businessclub van Nederland waar bedrijven en meer dan 5 miljoen actieve sportliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten.

Een groot aantal verenigingen ontvangt de komende weken per e-mail een bericht dat ze kunnen doorsturen naar hun leden. 'Omdat we enerzijds willen dat er structureel jaarlijks zoveel mogelijk geld terecht komt bij de sport en anderzijds meteen een gezond bedrijf willen, werken we niet met een te groot reclamebudget', zegt Wolsink. 'We rekenen erop dat verenigingen en hun leden graag bereid zijn om de virtuele businessclub onder de aandacht te brengen van hun werkgevers, managers en ondernemers in hun privé of sportnetwerk. Een e-mailtje versturen is immers een kleine moeite'.

In ruil voor een financiële bijdrage van Hfl. 350,- per jaar, waarvan Hfl. 200,- voor een gekoppelde sportclub, biedt Business2Sports BV aan bedrijven de mogelijkheid in contact te komen met miljoenen sportliefhebbers, potentiële klanten, personeelsleden en leveranciers.
Geografisch kan eenvoudig in branches worden gezocht naar de bedrijvensites, vestigingen, rayons, vacatures, producten, diensten, merken en speciale aanbiedingen. Voor ondernemers die nog geen eigen internetsite hebben, geldt dezelfde zoekformule. Via de bovenstaande zoekopties en de contactgegevens kunnen zij zich zodoende ook prima presenteren binnen de grootste businessclub van Nederland.

De aanwezige amateursportsite biedt een zoekfunctie, die snel werkt op type sport en clubnaam. Voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen en een competitieoverzicht voor alle eerste teams, zijn landelijk snel opvraagbaar en er is een directe link met de site van de betreffende vereniging.

Meer informatie voor de pers:

Business2Sports BV
IJsselburcht 3
6825 BS Arnhem
Postbus 5486
6802 EH Arnhem
Contactpersoon: Erik Wolsink
Telefoon: 026 - 365 33 83
E-mail: info@business2sports.nl

24 aug 01 12:30

Deel: ' Miljoenen extra sponsoring voor amateur sportclubs op komst '


Lees ook