KPN NV

Miljoenenorder
voor KPN

24 augustus 2001
Nummer
031

Koninklijke Philips Electronics Nederland en KPN Telecom bevestigen hun wederzijdse samenwerking met de vernieuwing van de overeenkomst voor het uitbesteden van het TelecomManagement voor een belangrijk deel van de telefonie werkplekken van Philips in Nederland.

De nieuwe overeenkomst heeft een looptijd van 3 jaar met mogelijkheid van verlenging met nog eens twee jaar. De orderwaarde omvat enkele tientallen miljoenen euro.

Met deze nieuwe overeenkomst is Philips in staat om de telecommanagement af te stemmen op de gewenste toepassingen. Hierdoor wordt de telecomdienstverlening optimaler ingezet voor zijn bedrijfsvoering. In aanvang betreft de overeenkomst met name de circa 25.000 werkplekken van Philips vestigingen in Eindhoven en Amsterdam.

De overeenkomst legt de basis voor uitbreiding van het telecommunicatiemanagement naar andere Philips vestigingen in Nederland.

KPN Telecom begeeft zich met de de dienstverlening TelecomManagement op de outsourcingsmarkt van de telecommunicatieomgeving van de grootzakelijke klant. KPN investeert in de middelen en infrastructuur en biedt de klant een variabel telecomkosten model. De telecommunicatieomgeving is altijd up-to-date. Op basis van resultaatverplichting levert KPN Telecom de beheerdiensten, rapportagediensten, kostendoorbelasting en advies. Diensten en producten van KPN Telecom, maar ook van derden worden geïntegreerd en op basis van eindgebruikersdiensten aan de klant aangeboden.

Deel: ' Miljoenenorder van Philips voor KPN '
Lees ook