Gemeente Borsele


Millennium-tentoonstelling Culturele Raad Borsele

Binnenkort bestaat de Culturele Raad Borsele 10 jaar en ter gelegenheid hiervan zullen meerdere kunstzinnige- en culturele activiteiten worden geoganiseerd. De viering van dit jubileum zal plaats vinden in de periode van 15 februari tot en met 15 april 2000.

Één van de activiteiten zal zijn een grootse
MILLENNIUM-TENTOONSTELLING, welke zal worden gehouden in de hal van het gemeentehuis te Heinkenszand. Het is de bedoeling dat dit een overzichtstentoonstelling wordt van alle amateurkunstenaars uit de gemeente Borsele. Gezien het te verwachten aanbod zal van elke kunstenaar één werk worden geëxposeerd. Het moet gaan om persoonlijk werk gemaakt vanuit enig ideeën, bijvoorbeeld schilderijen, keramiek, sculpturen, tectiele objecten of glas-decoratie. Aan deze overzichtstentoonstelling is een thema verbonden, namelijk "Het Millennium". Op basis van dit thema zal een deskundige jury de tentoon te stellen werken beoordelen en een drietal kunstenaars uitkiezen, welke voor een prijs in aanmerking komen. Van de eerste prijswinnaar zal het betreffende kunstwerk worden aangekocht. De tweede en derde prijs zijn materiaalbonnen.

Als u belangstelling heeft om aan deze millennium-tentoonstelling mee te werken, dan moet u voor 31 december aanstaande inschrijven. Dit kan uitsluitend schriftelijk bij de Culturele Raad Borsele, Postbus 1,
4450 AA Heinkenszand. Telefonische informatie kunt u krijgen bij Rinus Knuit (secretaris Culturele Raad) op nummer 238321.

Zoekwoorden:

Deel: ' Millennium-tentoonstelling Culturele Raad Borsele '
Lees ook