Gemeente Amersfoort


il 1999

Minder auto's toegelaten op Rusthof

Vanaf 1 mei worden er geen auto's meer toegelaten op begraafplaats Rusthof aan de Dodeweg. Dit omdat er te veel klachten zijn binnengekomen over gebruik en misbruik van auto's op de begraafplaats. Alleen mensen die een invalidenkaart bezitten, kunnen binnenkort de begraafplaats nog op met de auto.

Voor mensen die moeilijk ter been zijn, heeft de begraafplaats ook rolstoelen. Deze worden bevestigd aan de muur onder de carport bij de ingang van Rusthof. Bij inworp van een gulden kunt u er gebruik van maken. Na gebruik krijgt u uw munt weer terug. Wie zwaar materiaal of planten moet aanvoeren, kan daarvoor een kruiwagen pakken naast het gebouw bij de ingang.

Het slot van het zogenaamde 'Invalidenhek' wordt op 1 mei vervangen. Mensen die een sleutel hebben van het oude slot, kunnen deze rond die tijd inleveren bij bureau Begraafplaatsen. Zij krijgen dan hun borg terug. Alleen degenen die een invalidenparkeerkaart bezitten, krijgen een sleutel van het nieuwe slot. Het bureau Begraafplaatsen is geopend maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie kunt u bellen: telefoon 033-4613603.

Zoekwoorden:

Deel: ' Minder auto's toegelaten op Rusthof Amersfoort '
Lees ook