Ingezonden persbericht


Beste redactie,

De mini-cd werd ooit op de muziekmarkt ge
ïntroduceerd als de opvolger van de
45-toeren single. Toch is hij vrijwel vanaf het begin vooral gebruikt als opslagmiddel, niet als het nieuwe vinyl voor de muziekindustrie. Maar nu staan de kleine schijfjes op het punt om een heuse comeback te maken in het tijdperk van portable MP3. Sterker nog: gezien de voordelige, flexibele (MP3-)opslagruimte die zij bieden, zijn zij het ideale opslagmedium dat de wereld van de MP3-spelers volledig kan veranderen.

Deze ontwikkeling leidde ertoe dat hardwareproducent Freecom Technologies uit Delft onlangs de Beatman introduceerde: een MP3-speler die gebruikmaakt van voordelige, 8 centimeter grote mini-cd's met een opslagcapaciteit van ruim 3,5 uur.

Naar aanleiding van een studie met de mini-cd als onderwerp, is een artikel geschreven. Dit verhaal treft u als bijlage. U bent vrij dit achtergrondverhaal te gebruiken. Mocht u naar aanleiding van het artikel willen spreken met Freecom Technologies, dan kunt u contact met mij opnemen. U kunt mij tevens benaderen als u de mini-cd's in combinatie met de Beatman wilt testen.

Met vriendelijke groet,

Marlous Loffelman
Adviseur Public Relations

Jeronimus|Wolf communicatie consultancy & design
Postbus 263
4000 AG Tiel
Tel: +31 (0)344 677300
Fax: +31 (0)344 677399
ISDN: +31 (0)344 634873 (Easy Transfer)

e-mail: marlous@jeronimus-wolf.nl
internet: https://www.jeronimus-wolf.nl

(See attached file: Achtergrond mini-cd revival.doc)

Deel: ' Mini-cd kent revival als draagbaar opslagmedium voor muziek '
Lees ook