SBS6

VERZENGENDE PASSIE EN MACHTSSTRIJD IN SIDNEY SHELDON'S `MASTER OF THE GAME' HARRY HAMLIN EN DYAN CANNON IN DAVERENDE MINISERIE

Maandag 3 januari, tussen 09.25 uur en 10.15 uur, brengt SBS 6 de eerste aflevering van de negendelige miniserie `Master Of The Game' van de hand van Sydney Sheldon. In deze serie die doordrongen is van verzengende passie en een grote strijd om de macht kijkt Kate Blackwell terug op haar heftige familiegeschiedenis. En ze heeft heel wat om op terug te kijken.

Kate's vader zette diep in de diamantvelden van Afrika zijn fortuin op het spel om zijn droom na te jagen. En met succes, tegen de tijd dat Kate 21 jaar is heeft hij een heel imperium opgebouwd dat ze van haar vader overneemt. De ambitieuze en manipulerende Kate gaat voor niks of niemand uit de weg om haar wereld te beschermen. Ze speelt machtsspelletjes alsof haar leven er vanaf hangt en helaas voor haar doet dat het op een dag ook.

De rol van Kate Blackwell wordt vertolkt door Dyan Cannon die al veertig jaar in de entertainment business meedraait. De in 1937 in Washington geboren actrice is tot drie keer toe genomineerd geweest voor een Oscar, maar heeft er nog nooit een mee naar huis mogen nemen. Recentelijk was Dyan regelmatig te zien als rechter Jennifer `Whipper' Cone in de razendpopulaire met Emmy's en Golden Globes bekroonde serie `Ally McBeal' die op NET 5 wordt uitgezonden.

De acteur Harry Hamlin vertolkt de rol van Tony Blackwell. Hamlin werd bekend door zijn rol in de film `Clash Of The Titans' uit 1981. Zijn populariteit kwam tot een hoogtepunt door de met vele Emmy's bekroonde serie `L.A. LAW' waarin hij de rol van Michael Kuzak op zich nam. De in 1951 geboren acteur is getrouwd met Lisa Rinna die in de serie `Days Of Our Lives' en `Melrose Place' speelde.

Zoekwoorden:

Deel: ' Miniserie `Master Of The Game' bij SBS 6 '
Lees ook