Gemeente Eindhoven

nieuws | persberichten

Persbericht: 1 oktober 2001

Uitnodiging voor bijwonen programma

Minister Van Boxtel bezoekt Eindhoven

Woensdag 3 oktober aanstaande bezoekt minister Van Boxtel van Grotesteden- en Integratiebeleid Eindhoven. De bewindsman maakt in het kader van het grotestedenbeleid een rondgang langs diverse steden om zo met eigen ogen te zien hoe de steden de extra financiële Rijksmiddelen inzetten. Tijdens het bezoek aan Eindhoven zal de minister verschillende locaties bezoeken.

Het programma ziet er als volgt uit:

* 14.30 uur bezoek aan de brede school De Zevensprong, Heezerweg 347.

* 16.00 uur bezoek Stratumseinde in het kader van de Kwaliteitskringen, start bij Horecabedrijf "5611", Stratumseind 34/36 (links naast Krabbedans).

* 17.15 uur bezoek Woensel West, start bij buurtinfowinkel, Edisonstraat 67.

* 18.30 uur eindigt het programma

We nodigen vertegenwoordigers van de media van harte uit het programma bij te wonen. Aangezien contact met bewoners, bewonersorganisaties en mensen 'in het veld' voor de minister voorop staat, zijn interviews gedurende het lopende programma niet mogelijk. Hiervoor is aan het einde van het programma enige ruimte gereserveerd.

Belangstellende journalisten kunnen het volledige programma opvragen bij de afdeling communicatie, telefoon 040 - 238 2193. Tevens stellen we uw telefonische aanmelding op prijs.

Deel: ' Minister Van Boxtel bezoekt Eindhoven '
Lees ook