Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 11-02-2003

Televisie
TROS TRIVIANT
Uitzending donderdag 13 februari
Nederland 1 ­ 21.05 uur


MIREILLE BEKOOIJ ONTVANGT VELE GASTEN IN TROS TRIVIANT

Met veel succes presenteert Mireille Bekooij sinds december vorig jaar het populaire spelprogramma TROS TRIVIANT. De uitzendingen haalden allemaal ruim 900.000 kijkers en een marktaandeel van 14 procent. Uitschieter was het programma van 2 januari waarin Linda de Mol en Monique van de Ven het opnamen tegen Spangen-collega's Ruben Lürsen en Mike Libanon. Hier keken ruim 1,2 miljoen mensen naar en was het marktaandeel 16 procent.

De komende weken nemen weer veel bekende en minder bekende Nederlanders het tegen elkaar op.

In de uitzending van 13 februari spelen twee liefdeskoppels tegen elkaar. TROS-presentatrice Jet Sol en haar vriend Joris Lutz nemen het met alle liefde op tegen het liefdespaar Margriet Eshuijs en Maarten Peters.

Op 20 februari racen we door de aflevering, want aan tafel zitten coureurs en broers Tim en Tom Coronel en hun collega's én ook broers Jeroen en Sebastiaan Bleekemolen.

In de 'Cosumenten'-Triviant van 27 februari testen de kandidaten nu eens geen producten maar hun eigen kennis. TROS-presentatoren Jan van Thiel (Radar Radio) en Antoinette Hertsenberg (van het tv-programma Radar) nemen het op tegen Daphne Bunskoek en Alfred van den Heuvel van 'Ook Dat Nog'. Na het finalespel zal blijken wie als beste uit de test komt.

Deel: ' Mireille Bekooij ontvangt vele gasten in tros triviant '
Lees ook