De Vergelding, roman van Olaf Andersen

5 november 1999

PERSBERICHT

'De Vergelding'

Het glas van de Gouden Koets vliegt alle kanten op en de Koning zakt dodelijk geraakt weg. Verderop wachten ministers en kamerleden tevergeefs op de aankomst van de Koning. Als de harde boodschap hen uiteindelijk bereikt, is de chaos in Den Haag al niet meer te overzien. Een CNN-verslaggever vat de gebeurtenissen als volgt samen: “Wie getuige is geweest van dit proces zal het nooit kunnen verklaren. Wie aan de zijlijn staat, is te verbijsterd om zelfs maar aan een verklaring te kunnen denken.”

Zo begint het boek “De Vergelding”, een misdaadroman die zich in zeven dagen afspeelt, geschreven door Olaf Andersen. De hoofdpersonen gaan op zoek naar de daders van de aanslag en in feite ook naar de oorzaken van de onlusten. Deze speurtocht voert hen terug tot diep in de 16e eeuw toen ook een andere Oranje vermoord werd. Hun opponenten zijn personen op strategische posities in de samenleving die via ragfijne draden met elkaar verbonden zijn.

Olaf Andersen werd geboren op 12 februari 1961 in Breukelen. Na het gymnasium studeerde hij Moderne en Vaderlandse Geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Leiden. Hij was tot voor kort werkzaam als projectmanager bij het Parlementair Documentatie Centrum en werkt nu als Internetadviseur bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Dit boek is uitsluitend verkrijgbaar bij Gopher Publishers (https://www.gopher.org) en kost Fl. 34,95 exclusief verzendkosten. Het wordt geproduceerd volgens een nieuwe, innovatieve uitgeefformule. Het manuscript ligt opgeslagen in een database en ieder boek wordt pas gedrukt nadat een bestelling is geplaatst. Dit zogeheten “Printing on demand” biedt grote perspectieven: er worden zoveel boeken gedrukt als verkocht worden. Opslag in magazijnen is niet meer nodig en ook raakt het boek nooit uitverkocht, omdat het steeds opnieuw per exemplaar geproduceerd kan worden.

Gopher
Postbus 70029
9704 AA Groningen
Telefoon: 050-3144301
email: haken@euronet.nl

Deel: ' Misdaadroman De Vergelding van Olaf Andersen '
Lees ook