Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 1-09-2001

Politieberichten district Lekstroom, 12.30 uur
Mishandeld na opmerking

IJSSELSTEIN Een 53-jarige man uit IJsselstein is zaterdagochtend gewond geraakt na een mishandeling. De man maakte op de Benschopperstraat een opmerking over het baldadige gedrag van een groep jeugd. Drie jongens stonden daar een boom te vernielen door deze omver te trekken.
Op het moment dat de man daar een opmerking over makte werd hij vastgepakt en in elkaar geschopt. De man heeft zich met een bloedende hoofdwond gemeld bij de politie. De daders zijn ongeveer twintig jaar oud. Een van hen droeg een rood jack. De politie stelt een onderzoek in.

Agressieve winkeldief

NIEUWEGEIN Met het nodige geweld werd vrijdagmiddag om half twee een 40-jarige Utrechter aangehouden in een bouwmarkt op Laagraven. De man had zich schuldiggemaakt aan winkeldiefstal en werd door personeel betrapt. Op het moment dat hij door zes man winkelpersoneel werd aangehouden werd hij agressief en begon te dreigen. De politie moest de man in de boeien doen. Hij zag toch nog kans om een surveillanceauto te vernielen door een deuk in de deur te schoppen. De man is voor nader verhoor ingesloten.

Deel: ' Mishandeld na opmerking in IJsselstein '
Lees ook