Circuit Park Zandvoort


Miss Circuit Park Zandvoort kiest voor smart

5 March 2003 - Op 4 maart 2003 heeft Ruud Spoolder, sales coördinator van het smart center te Amsterdam aan Lauren, Miss Circuit Park Zandvoort 2002/2003, de sleutels overhandigd van de smart city coupé. Lauren gaat de smart vooral gebruiken om tijdens evenementen naar het circuit te rijden en naar haar optredens als veelgevraagde zangeres door het gehele land. Het gratis gebruik van de smart is door Lauren gewonnen bij haar verkiezing tot Miss Circuit Park Zandvoort in 2002, maar ze is pas sinds kort in bezit van het rijbewijs.

Smart ziet in de samenwerking met Lauren en Circuit Park Zandvoort een uitstekende promotie van haar automobielen. De link tussen de trendy Miss en zangeres Lauren en het jonge en dynamische automerk smart is een logische, terwijl de aanwezigheid van Lauren en haar smart tijdens de evenementen op Circuit Park Zandvoort voor het merk hoge promotionele waarde heeft. Lauren is enthousiast: Ik heb de smart altijd al een heel erg leuke auto gevonden. Apart, opvallend en veilig. En natuurlijk ook erg handig, vooral in de stad. Nu ik mijn rijbewijs heb, kan ik er gelukkig ook mee rijden!

Lauren is de 3e Miss Circuit Park Zandvoort op rij. Zij heeft haar Miss titel vlak voor het evenement Marlboro Masters of Formula 3 in 2002 gewonnen en zal Miss zijn tot en met de 2003-editie van dit evenement. De 18 lentes tellende Lauren is succesvol zangeres met inmiddels twee hits achter haar naam. Op dit ogenblik werkt ze hard aan een nieuwe CD. Haar spetterende optreden met 2 danseressen tijdens de DTM/Deutsche Tourenwagen Masters races in september 2002 op Circuit Park Zandvoort bracht het publiek op de banken.

Foto: Chris Schotanus

© Copyright 2003, Circuit Park Zandvoort

Deel: ' Miss Circuit Park Zandvoort kiest voor smart '
Lees ook