Ingezonden persbericht


Persbericht van: Poppodium Hardenberg

Persbericht op: 17 maart 2002

Wie wordt Miss Hardenberg 2002

De traditionele Miss Hardenberg Verkiezing, ieder jaar gehouden in uitgaanscentrum 'Podium', krijgt dit jaar op vrijdag 17 mei een officieel tintje. Naast de gebruikelijke hoofdprijs -dit jaar een vakantie voor twee personen naar Ibiza- zal de kersverse Miss Hardenberg 2002 ook een representatieve functie krijgen. Miss Hardenberg zal namelijk worden ingezet bij diverse evenementen die de komende zomer in de Overijsselse Vechtstad georganiseerd worden onder het motto: 'Hardenberg Klepperstad'. Dit betekent dat er van de nieuwe miss een en ander verlangd zal worden aan representativiteit zodat ze deze functie met verve kan uitoefenen!

De verkiezing van de nieuwe Miss wordt daardoor natuurlijk een stuk interessanter voor degene die de juiste ambities heeft om de gemeente Hardenberg op de juiste manier te vertegenwoordigen. De missverkiezing zal opgeluisterd worden door spectaculaire mode- en dansshows, waar verschillende bedrijven uit Hardenberg zich zullen presenteren. Alle reden dus om je op te geven als kandidaat voor dit evenement!

De organisatie roept nu kandidaten op zich te melden. Ben je 16 jaar of ouder, woonachtig in de (nieuwe) gemeente Hardenberg en ambieer je deze representatieve functie, geef je dan voor 1 april aanstaande op als kandidaat voor de Miss Hardenbergverkiezingen 2002.

Dit kan door een telefoontje naar de organisator van dit evenement: modellenbureau 'Amiko', tel. 0523 - 612082.

Meer informatie is te vinden op http://www.poppodium.nl

Deel: ' Miss Hardenberg Verkiezing in Poppodium Hardenberg '
Lees ook