MISTERMAIL

Opnieuw grote Engelse klant voor Mister Mail

Maastricht, 5 juni 2002

Mister Mail haalt vierde grote Engelse klant binnen.

Mister Mail BV heeft deze week een contract getekend met Blue Carrots, een van de grootste online shopping communities in Engeland, voor het uitvoeren van e-mail marketingactiviteiten. Blue Carrots heeft ca. 350.000 geregistreerde gebruikers. De keuze is op Mister Mail gevallen o.a. vanwege haar werk voor andere Engelse klanten zoals de Royal Bank of Scotland, WH Smith (1200 winkels in 14 landen) en Breathe.com. Mister Mail beheert meer dan 2 miljoen opt-in adressen voor haar klanten. Meer dan 50 Nederlandse, Belgische en Engelse klanten hebben het beheer van hun databases en het verzenden van e-mailberichten uitbesteed aan Mister Mail.

De behoefte aan uibesteding van e-mail bestandsbeheer en de koppelingen met CRM applicaties is het afgelopen half jaar sterk gestegen, mede door de positieve berichtgeving over de effecten van e-mailmarketing in de media.
Daarnaast hebben partijen ondervonden dat e-mailmarketing in een aantal gevallen duidelijk beter scoort dan traditionele dm acties. Zowel op het gebied van respons op acties, verzendsnelheid alsook kostenreductie
' De mailbox wordt voller en voller; het is dus van groot belang dat een bedrijf of organisatie bij de ontvanger van de e-mailberichten bekend staat als leverancier van waardevolle informatie, afgestemd op de behoeften van de ontvanger qua leeftijd, sexe, voorkeuren etc. Dan is de kans dat een bericht daadwerkelijk gelezen wordt en tot een bepaalde (aankoop-) actie leidt het grootst', aldus technisch directeur Hans Kohl. Om dit te bereiken besteden bedrijven en organisaties hun e-mailmarketing activiteiten uit.

Mister Mail (www.mistermail.nl) is in 1998 gestart als een redirect service voor e-zines. Vanaf 2000 is men steeds meer eigen applicaties en diensten gaan ontwikkelen voor haar klanten. De meest toegepaste services zijn EDM (Electronic Direct Marketing) en EDS (Electronic Distribution Services). Daarnaast levert het bedrijf uiteenlopende diensten zoals o.a. strategisch advies, conceptontwikkeling, database analyse. Er werken zeven personen. Mister Mail maakt onderdeel uit van het Engelse beursgenoteerde Internet- en Telecombedrijf Affinity PLC (www.affinity.uk.com).

Zoekwoorden:

Deel: ' Mister Mail haalt vierde grote Engelse klant binnen '
Lees ook