Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Mitel Networks benoemt general manager Nederland

Jim Burke leidt Nederlandse vestiging Mitel Networks

Hoofddorp, 5 september 2001 - Jim Burke is benoemd tot General Manager van de Nederlandse vestiging van Mitel Networks. Burke gaat leiding geven aan het sterk uitgebreide team van Mitel Networks in Nederland, dat in het najaar een nieuwe vestiging zal betrekken in Hoofddorp.

Jim Burke is sinds 1998 in technische verkoopfuncties internationaal werkzaam voor Mitel. Daarvoor was hij 14 jaar lang werkzaam voor Philips BCS, onder andere in de vestiging in Hilversum. Burke (37) is ingenieur, afkomstig uit Schotland en heeft als hobbies onder andere scubadiving en golf.

Over Mitel Networks
Mitel Networks is leverancier van geavanceerde telefonie- oplossingen via IP-netwerken en marktleider op het gebied van convergentie tussen spraak en data. Mitel Networks creëert communicatie-oplossingen en toepassingen op het gebied van spraakherkenning, draadloze mobiliteit, uniforme berichtendiensten en oplossingen voor interactie met klanten. Het bedrijf biedt ook integratie van spraak en data met de gepatenteerde dualbus architectuur in het Ipera platform dat op IP is gebaseerd. Mitel Networks heeft met name klanten in onderwijs, horeca, gezondheidszorg en overheid.

Mitel Networks is in februari dit jaar ontstaan bij de scheiding van de communicatie- en halfgeleideractiviteiten van Mitel Corporation, waarbij de Communications Systems divisie is verzelfstandigd als Mitel Networks, onder leiding van de nieuwe eigenaar Terry Matthews. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ottawa, Canada en de Europese activiteiten worden verzorgd vanuit Wales in het Verenigd Koninkrijk. Mitel Networks heeft een verkoopkantoor in Hoofddorp.
Meer informatie over Mitel Networks is te vinden op Internetpagina https://www.mitel.com.

Voor meer informatie of een illustratie kunt u contact opnemen met: Presscom PR & Marketing
Madeleine Kok Tel. 030 6051415,
E-mail: L.T.Vrugt@inter.nl.net

Deel: ' Mitel Networks benoemt general manager Nederland '
Lees ook