Ingezonden persbericht

Persbericht

Mitsubishi kiest voor het Stellent content management systeem

Nieuwegein, 31 mei 2002

Stellent, één van de toonaangevende aanbieders van enterprise content management oplossingen, heeft met Mitsubishi Motor Sales Nederland, een overeenkomst gesloten voor de implementatie van het Stellent content management systeem voor het beheer van de portal site voor de Nederlandse dealers.

Met het Stellent content management systeem kan Mitsubishi alle relevante sales- en productinformatie snel naar de meer dan negentig dealers in Nederland distribueren. Managers en medewerkers van de financiële afdelingen, sales en service kunnen elke dag op de portal inloggen; niet alleen om actuele informatie over Mitsubishi te krijgen, maar ook gepersonificeerde informatie over financiële zaken, sales en producten, die gebaseerd zijn op individuele profielen.

"Dankzij het Stellent content management systeem kunnen we veel actiever met onze dealers communiceren", zegt R. Nelemans, IT-manager bij Mitsubishi. "Het systeem maakt het mogelijk om via internet op een flexibele manier alle typen content te bewerken en te beheren; van Office-documenten tot en met AS400 reports. We zijn ervan overtuigd, dat Stellent één van de belangrijkste spelers op de content management markt zal blijven en daarom voor ons ook op de lange termijn een uitstekende partner is."

Met het Stellent content management systeem kunnen de gebruikers hun content in de gebruikelijke formats (Word-documenten, spreadsheets of grafische bestanden) aanleveren, waarna die automatisch omgezet worden naar web-formats als HTML, XML, PDF en WML. Door het gebruik van geavanceerde templates wordt de informatie altijd in de juiste look-and-feel op de portal site gepubliceerd.

"Als organisaties een hechte relatie met hun business partners willen onderhouden, moeten ze frequent met hen communiceren; ondermeer om ervoor te zorgen dat ze altijd over de meest actuele informatie beschikken", zegt Ilco Nijstad, directeur van Stellent Benelux. "De portal site bij Mitsubishi laat zien, dat een content management systeem bedrijven kan helpen met het ontwikkelen en beheren van een efficiënt communicatiekanaal voor de business partners."

Met Stellent content management systeem kunnen organisaties niet alleen snel websites ontwikkelen, maar ook content management oplossingen voor enterprise portals en e-commerce applicaties. Stellent biedt een omvangrijk scala van tools, waarmee content afkomstig van verschillende bronnen en met verschillende formats voor internet geschikt gemaakt kan worden door de content om te zetten naar de gebruikelijke webformats. Daardoor kan de content eenvoudig beheerd, op internet gepubliceerd en aangepast worden voor specifieke doelgroepen, apparaten en applicaties. Bovendien kunnen alle typen security systemen in het content management systeem geïntegreerd worden en beschikt het over faciliteiten voor personificatie.

Deel: ' Mitsubishi kiest voor het Stellent content management systeem '
Lees ook