Mixfinity lanceert Mixfinity Explore


WERKENDAM, 20171107 -- Mixfinity staat bekend als full-service internetbureau. Sinds een aantal maanden is er nog een ander vakgebied aan hun toch al uitgebreide diensten toegevoegd: het maken van professionele dronebeelden en -opnames. Deze nieuwe bedrijfstak heeft de naam Mixfinity Explore gekregen, een verwijzing naar de mogelijkheid om met een drone de wereld te kunnen herontdekken. Waar alles vanaf de grond al lijkt te zijn vastgelegd, geeft de mogelijkheid met een drone te fotograferen of filmen vanuit de lucht op veel zaken een nieuw perspectief.

Professionele dronebeelden en -opnames
Het is geen geheim dat de mensen van Mixfinity dol zijn op gadgets. Een van de nieuwste aanwinsten in de collectie? Een drone, en dan niet zo’n huis-tuin-en-keukenspeeltje maar een DJI Phantom 4 Pro. Na een aantal proefvluchten met adembenemende beelden bedachten ze dat er vast een hele hoop meer bedrijven op zoek zijn naar foto’s en films vanuit een vernieuwende hoek.

En zo geschiede het: medewerker Vincent heeft zijn vliegbrevet voor erkende drone piloot gehaald, Mixfinity is in het bezit van een ROC-light vergunning gekomen en de drone is geregistreerd. Ze konden professioneel aan de slag. Zoals je van hen kunt verwachten hebben ze een mooie website gemaakt rondom deze uit de hand gelopen hobby. Hierop kun je voorbeelden zien van hun omgeving vanuit een verrassend oogpunt gefotografeerd en gefilmd. Erg handig: op de website zijn ook de prijzen te vinden van verschillende pakketten dronefotografie en -video die worden aangeboden. Geen geheimzinnig gedoe over offertes en ‘prijzen op maat’, maar direct weten wat het kost om beelden of opnames met een drone door een drone piloot te laten maken.
[Mixfinity lanceert Mixfinity Explore]

Het motto van Mixfinity Explore? “We EXPLORE every angle”

Van luchtfotografie of -film met een drone tot eindproduct
Ben je ook zoek naar een erkend bedrijf dat verrassende beelden vanuit de lucht kan maken? Bijvoorbeeld voor een documentaire, bedrijfsfilm, promotiefilm, weergave van de voortgang van een nieuwbouwproject, bruiloft of als aanvulling op een rapportage over een evenement? Mixfinity Explore verzorgt niet alleen het fotograferen of het filmen met behulp van een drone, maar ook het nabewerken van de beelden. Dit maakt immers dat een beeld echt meer kan zeggen dan duizend woorden, en vergroot het effect van de toch al adembenemende beelden.


Deel: ' Mixfinity lanceert Mixfinity Explore '
Lees ook