MKB-Nederland

MKB Nieuws, bericht

21-08-2001
Congres over 'Energie in het mkb'
'Energie in het mkb' is de titel van het congres dat MKB-Nederland woensdag 12 september organiseert in Ahoy in Rotterdam.

De liberalisering van de energiemarkt brengt grote veranderingen met zich mee voor het midden- en kleinbedrijf. Vanaf 1 januari a.s. is er bijvoorbeeld vrijheid in de keuze van een energieleverancier. Voor veel bedrijven betekent dit een grote besparing. Tijdens het congres worden alle aspecten die met de nieuwe energiemarkt. Er is een informatiemarkt met nieuwe en traditionele energie-aanbieders. Verder een praktijkcase van de Metaalunie en een aantal parallelsessies van de verschillende energie-aanbieders en adviseurs.

Het congres wordt om 12.00 uur geopend door de voorzitter van MKB-Nederland, drs. J. de Boer. Sprekers zijn verder de directeur energiemarkt van het ministerie van Economische Zaken, ir. A.P.H. Hermans, de directeur Dienst uitvoering en toezicht energie, drs. J. J. de Jong en mr. G.J. Wyfker, beleidsmedewerker milieu- en energiezaken van de Metaalunie.
Deelname aan het congres is gratis, na aanmelding bij InfoCare (www.infocare.com).

Informatie: ir. H. de Groot

Zoekwoorden:

Deel: ' MKB-Nederland organiseert congres Energie in het mkb in Ahoy '
Lees ook